Στην αγορά για έβδομο ξένο το Μαρούσι!
i

©InTime

Στην αγορά για έβδομο ξένο το Μαρούσι!

Γιάννης Πάλλας 18:40 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 12.02.2024

Ο Νίκος Βετούλας αναζητά έναν ξένο για να εμπλουτίσει το ρόστερ του Αμαρουσίου

Το Μαρούσι έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό με τον Νίκο Βετούλα να βάζει από την πρώτη στιγμή τα δικά του πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας.

Ωστόσο, φαίνεται ότι επιζητά μια αλλαγή για να διαμορφώσει το ρόστερ όπως ο ίδιος επιθυμεί. Σε συνεννόηση με τη διοίκηση, λοιπόν, ο νέος τεχνικός της ομάδας των «βορείων προαστίων» που έκανε «ντεμπούτο» κόντρα στους «ερυθρόλευκους» είναι στην αγορά για την ενίσχυση του Αμαρουσίου.

Ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι ο έβδομος ξένος και γι’ αυτό τον λόγο ακόμη δεν έχει καταλήξει στο αν θα είναι περιφερειακός ή ψηλός. Θέλει να κάνει την καλύτερη επιλογή, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα και θέλει αυτό να συμβεί το συντομότερο.

Άλλωστε, υπάρχει μετά τη διακοπή το παιχνίδι-τελικός με τον Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό του Αγίου Θωμά, όπου η νίκη θα δώσει σημαντικό πλεονέκτημα στην υλοποίηση του στόχου της παραμονής στην κατηγορία έναντι των Πατρινών.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, καθώς ο Νίκος Βετούλας θέλει τον παίκτη στη διάθεση του, προκειμένου να αφομοιωθεί από την υπόλοιπη ομάδα.