«Μπαμ» με Nτουμπουγιά το Μαρούσι

Σεκού Ντουμπουγιά

i

strictly.sekou / Instagram

«Μπαμ» με Nτουμπουγιά το Μαρούσι

Νίκος Καλαμπάκας 11:40 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:01 - 07.09.2023

Μετά την έλευση του Ραντούλιτσα το Μαρούσι... ταράζει ξανά τα νερά του ελληνικού μπάσκετ ντύνοντας στα χρώματά του τον ΝΒΑερ Σεκού Ντουμπουγιά!

Ο Σεκού Ντουμπουγιά είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Σκαραφίγκα για την ενίσχυση του Αμαρουσίου στις θέσεις των φόργουορντ. Ο Γάλλος παίκτης που το 2019 επελέγη στη θέση 15 των ντραφτς του ΝΒΑ από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, όμως φέτος θέλει να δοκιμάσει να κάνει ένα restart στην καριέρα του στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Έτσι επέλεξε το Μαρούσι προκειμένου να έχει την ευκαιρία να αγωνίζεται και να μπορέσει να αναδείξει τις χάρες του. Ο Ντουμπουγιά μέχρι πρόσφατα συμμετείχε στις προπονήσεις της Μονακό, γεγονός που αναδεικνύει τις μπασκετικές του αρετές, ενώ μαζί με τον Ραντούλιτσα δίνουν στον σύλλογο άλλον αέρα, αφού αμφότεροι έχουν παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο του μπάσκετ και μπορούν να μεταλαμπαδεύσουν την εμπειρία τους και στα νεότερα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο Γάλλος αναμένεται να έρθει άμεσα στην Ελλάδα και να ταξιδέψει για το Καρπενήσι προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας των βορείων προαστείων.

Τη σεζόν 2021-2022 είχε τραυματιστεί στο πόδι, αγωνιζόμενος με τους Λέικερς, ενώ πέρυσι έκανε εντατικές ατομικές προπονήσεις ώστε να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Σεκού ευελπιστεί στην Ελλάδα να βρει ξανά τη φόρμα του και να επανέλθει στο τοπ επίπεδο έπειτα από δύο χρόνια που είχε μείνει πίσω λόγω του τραυματισμού του.

Επαιξε στη G League 21 ματς πέρυσι με τους Ντελαγουέαρ και η ομάδα του πήρε το πρωταθλημα.

Έρχεται και ο Νικολαΐδης

Παράλληλα, όπως πρώτο σας έγραψε το Sportal στο Μαρούσι αναμένουν και τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Ο Έλληνας γκαρντ τα έχει βρει σε όλα με τους νεοφώτιστους και αναμένονται μόνο οι ανακοινώσεις για να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Με αυτή την κίνηση το Μαρούσι ενισχύει σημαντικά τον ελληνικό του κορμό, ενώ αποκτά και έναν παίκτη με εμπειρία στα παρκέ της Basket League που αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα.