Ο Ραντούλιτσα έλυσε το συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα και έρχεται στο Μαρούσι!

Μίρο Ραντούλιτσα

i

© Intime

Ο Ραντούλιτσα έλυσε το συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα και έρχεται στο Μαρούσι!

Γιάννης Πάλλας 17:43 - 04.09.2023

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μαρούσι

Το συναινετικό «διαζύγιο» του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα με τον Ερυθρό Αστέρα τον στέλνει απευθείας στο Μαρούσι! Ο έμπειρος σέντερ μετά την αποδέσμευση του από την Σερβική ομάδα ετοιμάζει τις αποσκευές του για να έρθει στην Αθήνα.

Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον 35χρονο σέντερ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται από την πρώην ομάδα του.

Αυτό σημαίνει πως ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα θα έρθει να παίξει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα μετά το πρώτο πέρασμα του από την χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Ο δυναμικός σέντερ με το πλούσιο βιογραφικό επέστρεψε στην Ευρώπη και τον Ερυθρό Αστέρα το 2022, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην Κίνα. Ωστόσο, έπαιξε ελάχιστα (8 παιχνίδια στην Αδριατική Λίγκα και την EuroLeague) και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Πλέον, είναι έτοιμος για μια δεύτερη θητεία στην Ελλάδα με το Μαρούσι.