H εξομολόγηση του Νίκολα Πέκοβιτς στο Sportal: Η ατάκα του Ζοτς, οι «απίστευτοι Γιαννακόπουλοι» και η απόλαυση της νίκης απέναντι σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα

Χρήστος Τσάλτας 15:52 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:52 - 04.09.2023

Ο Νίκολα Πέκοβιτς παίρνει τ' όπλο του, μιλάει στο Sportal και ρίχνει ατάκες για όλα: Παναθηναϊκός, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ΝΒΑ, τα ντέρμπι αιωνίων και όχι μόνο σε μια μεγάλη συνέντευξη.

Αποστολή στη Μανίλα

Από τα μέρη μας έχουν περάσει πολλοί αθλητές κορυφαίου επιπέδου. Παίκτες που κυριάρχησαν στην Ευρώπη και εν συνεχεία έκαναν το... άλμα για το ΝΒΑ. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και ο Νίκολα Πέκοβιτς, που έπειτα από 4 χρόνια στην Παρτίζαν και 2 στον Παναθηναϊκό κατάφερε να πάει στο επόμενο επίπεδο και να μετακομίσει στο ΝΒΑ, για τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Οι δεσμοί του «Πεκ» με την Ελλάδα όμως παραμένουν ισχυροί. Διότι στον Παναθηναϊκό γεύτηκε τις μεγαλύτερες χαρές της καριέρας του, ενώ μέσα από την παρουσία στο «τριφύλλι» και την καθοδήγηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέβασε πολλά επίπεδα το παιχνίδι του.

Ένιωθε ο καλύτερος και πιο κυρίαρχος σέντερ στην Ευρώπη, όπως παραδέχτηκε στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportal κατά την παρουσία του στη Μανίλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA με την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου, στην οποία πλέον έχει καθήκοντα προέδρου.

Ο Πέκοβιτς όμως δεν έμεινε στα τωρινά του καθήκοντα, καθώς γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε στιγμές από τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό, αποθέωσε τους αδερφούς Γιαννακοπουλους, στάθηκε στην συμβολή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εντός και εκτός παρκέ, ενώ απάντησε στο ποιο ήταν το ντέρμπι που απόλαυσε περισσότερο.

Για όλες τις απαντήσεις δεν έχετε παρά να πατήσετε play στο βίντεο και να αφήσετε τον Νίκολα Πέκοβιτς να πει όλα τα υπόλοιπα...

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.