Στο επίκεντρο Σλούκας και Αντετοκούνμπο στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού (vid+pics)

Στο επίκεντρο Σλούκας και Αντετοκούνμπο στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού (vid+pics)

Ηλίας Λαλιώτης 20:56 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 03.09.2023

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις δυνατές προπονήσεις στη Κράνισκα Γκόρα, με τους Σλοβένους φίλους του μπάσκετ να επισκέπτονται τον έξι φορές Πρωταθλητή Ευρώπης.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Kranjska Gora, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για μια ακόμα μέρα ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος αντιμετωπίζει τραυματισμό στο χέρι από την Εθνική Ελλάδας

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (4/9) περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση και το απόγευμα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Krka Novo mesto, το πρώτο της νέας σεζόν, στο οποίο ο Κώστας Σλούκας και τα υπόλοιπα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού θα κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους.

Στο πανέμορφο Κράνισκα Γκόρα, πάντως, η αποστολή του Τριφυλλιού δέχθηκε την επίσκεψη αρκετών Σλοβένων φίλων του μπάσκετ, που αναγνώρισαν φυσικά τους έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης και έσπευσαν να βγάλουν μια φωτογραφία και να πάρουν αυτόγραφα.

Αυτοί που βρέθηκαν στο επίκεντρο ήταν ο Κώστας Σλούκας, ένας από τους κορυφαίους point guard στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, αλλά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος κλήθηκε να υπογράψει φανέλες του αδερφού του, Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και ο δύο φορές Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εφές, Εργκίν Αταμάν.