Το πρώτο μήνυμα του Καντσελιέρι ως προπονητής του ΠΑΟΚ: «Όσοι έρθουν στην ομάδα θα πρέπει να γνωρίζουν το DNA της»

Το πρώτο μήνυμα του Καντσελιέρι ως προπονητής του ΠΑΟΚ: «Όσοι έρθουν στην ομάδα θα πρέπει να γνωρίζουν το DNA της»

Sportal newsroom 19:05 - 10.06.2024

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι είναι ο νέος head coach του ΠΑΟΚ, με τον Ιταλό προπονητή να στέλνει το πρώτο μήνυμα προς τους φιλάθλους της ομάδας.

Έπειτα από αναζήτηση αρκετών ημερών ο Μάσιμο Καντσελιέρι είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο Ιταλός κόουτς αναλαμβάνει τα ηνία των «ασπρόμαυρων» για τη σεζόν που έρχεται, με σκοπό να δημιουργήσει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό έστειλε το πρώτο μήνυμα ως προπονητής του «δικεφάλου του Βορρά», τονίζοντας πως όποιος παίκτης θα έρθει στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι θα πρέπει να γνωρίζει το DNA της και την ταυτότητά της.

Την ερχόμενη Κυριακή (16/06) ο Ιταλός κόουτς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει την πρώτη δια ζώσης συνάντησή του με τον Θανάση Χατζόπουλο και τους συνεργάτες του, θέτοντας επί τάπητος όλα τα θέματα για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Στο μήνυμά του ο Ιταλός προπονητής τόνισε: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αυτή είναι η αλήθεια, αλλά είναι πολύ απλή η εξήγηση. Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε, ήταν σα να γνωριζόμασταν χρόνια. Αισθάνθηκα αμέσως ότι είμαστε στην ίδια σελίδα, ότι μιλάμε για τα ίδια πράγματα και αυτό νομίζω ότι αισθάνθηκαν και οι συνομιλητές μου. Κατάλαβα ότι έχω να κάνω με πολύ παθιασμένους ανθρώπους, γνωρίζω πολύ καλά ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που από την φύση της βγάζει πάθος, έχει πολύ παθιασμένους και φανατικούς φιλάθλους.

Το πάθος είναι και δικό μου γνώρισμα, οπότε σε αυτό ταιριάζουμε. Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, αλλά δεν είναι αρκετό από μόνο του. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και αυτό θα κάνουμε, γιατί πρέπει να δημιουργήσουμε μία ομάδα από την αρχή. Το μόνο που μπορώ αυτή την στιγμή να πω, είναι ότι θέλω όλοι όσοι θα έρθουν στον ΠΑΟΚ, να γνωρίζουν ποιο είναι το DNA της ομάδας και ολόκληρου του συλλόγου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Θεσσαλονίκη».