Ματέο: «Είναι δύσκολο να παίζουμε σε αυτό το επίπεδο όλη τη χρονιά»

Ματέο: «Είναι δύσκολο να παίζουμε σε αυτό το επίπεδο όλη τη χρονιά»

Sportal newsroom 09:50 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 01.06.2023

Ο Τσους Ματέο συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη-πρόκριση απέναντι στην Γκραν Κανάρια και εξήγησε πόσο δύσκολο ήταν να έχει σταθερά καλή απόδοση η Ρεάλ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η πρώτη αποστολή τέθηκε εις πέρας για την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι παίκτες του Τσους Ματέο αντιμετώπισαν την Γκραν Κανάρια, στον πρώτο γύρο των πλέι οφ και κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιό της, κερδίζοντας τη σειρά με 2-0.

Για να φτάσουν στο τελικό 89-81 του Game 2 δυσκολεύτηκαν, όμως κατάφεραν να κάνουν τη... δουλειά και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην ημιτελική σειρά με την Μπανταλόνα. Ο Τσους Ματέο είχε αρκετούς λόγους για να είναι ικανοποιημένος, με τον Ισπανό προπονητή να εστιάζει στην βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του στην άμυνα, στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο προπονητής των Μαδριλένων ανέφερε μετά τη νίκη της ομάδας του: «Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με καλάθια εκατέρωθεν. Δεν ήμασταν τόσο αποτελεσματικοί στην άμυνα, κάτι που μας πήγε μέχρι το ημίχρονο. Στην αρχή του δευτέρου μέρους βελτιωθήκαμε σε αυτό το κομμάτι. Μπορέσαμε να τρέξουμε και να σκοράρουμε τρίποντα. Πήραμε ένα σημανιτκό πλεονέκτημα.

Η Γκραν Κανάρια ανέβασε επίπεδο την άμυνά της. Είμαστε πολύ χαρύμενοι που κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα. Είναι πολύ καλά δουλεμένη κια είχε μια εξαιρετική χρονιά. Για εμάς ήταν δύσκολο να κρατήσουμε αυτό το επίπεδο όλη τη χρονιά. Τώρα μας περιμένει άλλη μια πολύ καλή ομάδα, η Μπανταλόνα, ΄που πρέπει να την κερδίσουμε».