Ψύχραιμος ο Ματέο για την πρώτη ήττα της Ρεάλ: «Κάποια στιγμή θα ερχόταν»

Ψύχραιμος ο Ματέο για την πρώτη ήττα της Ρεάλ: «Κάποια στιγμή θα ερχόταν»

Sportal newsroom 10:43 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 20.11.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης είδε το νικηφόρο σερί της να σταματάει απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, όμως ο Τσους Ματέο παρουσιάστηκε ήρεμος, τονίζοντας πως θα ερχόταν αυτή η στιγμή για την ομάδα του.

Το νικηφόρο σερί της Ρεάλ Μαδρίτης, που μέχρι πρότινος μετρούσε 19 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ανήκει στο παρελθόν. Η ομάδα του Τσους Ματέο υποδέχτηκε την Ουνικάχα Μάλαγα στο WiZink Center και παρά την προσπάθεια και το μομέντουμ των προηγούμενων αγώνων γνώρισε την ήττα με 93-99, που ήταν η πρώτη στη σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις.

Έτσι, το νικηφόρο σερί της ανήκει στο παρελθόν, όμως ο Τσους Ματέο μόνο απογοητευμένος δεν ήταν. Αυτό γιατί ο προπονητής των Μαδριλένων τόνισε πως άπαντες περίμεναν ότι θα ερχόταν αυτή η στιγμή, ενώ έδωσε το σύνθημα για ακόμα περισσότερη δουλειά στη συνέχεια της σεζόν.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε: «Η Μάλαγα έπαιξε καλύτερα από εμάς και μας κέρδισαν. Έκαναν ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι δίκαιο να πούμε πως ήταν καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοσή μας γιατί δεν είχαμε την πνευματική αντοχή άλλων αγώνων. Ήταν σκληροί.

Πρέπει να μάθουμε από αυτή. Κάποια στιγμή θα ερχόταν η ήττα, δουλεύουμε σκληρά από το Super Cup έως και σήμερα και κάποια στιγμή θα συνέβαινε κι αυτό. Συνεχίζουμε, δουλεύουμε κάθε μέρα, κάνουμε τα πράγματα με τον τρόπο που έχουμε στο μυαλό μας. Από την επόμενη μέρα θα πρέπει να δουλέψουμε για να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν σταματάει αυτό. Είχαμε 19 νίκες στη σειρά και χάσαμε γιατί κάναμε πράγματα χειρότερα από την Μάλαγα».