Ματέο: «Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι φαινόμενο ως προπονητής»
i

Τσους Ματέο / © Intime

Ματέο: «Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι φαινόμενο ως προπονητής»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:44 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:52 - 01.02.2023

Ο Τσους Ματέο αποθέωσε τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (20/1, 21:00).

Ο Τσους Ματέο μίλησε για το παιχνίδι της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (20/1, 21:00), με τον κόουτς της Βασίλισσας να αποθεώνει, τόσο την ομάδα του Πειραιά, όσο και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον οποίο, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε ως «φαινόμενο».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα.

«Νομίζω ότι μπορεί να γίνει παραλληλισμός όσον αφορά τη δομή των δυο ομάδων. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που οι οπαδοί της ταυτίζονται απόλυτα, με παίκτες που σημάδεψαν μια εποχή (Σπανούλης, Πρίντεζης) και άλλους που έχουν αποκτήσει σημαντικό ρόλο (Σλούκας, Παπανικολάου, Βεζένκοφ). Δίνουν μεγάλο βάρος στο επιθετικό και το αμυντικό παιχνίδι τους. Επίσης, είναι πολύ καλά προπονημένοι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι φαινόμενο ως προπονητής. Μου αρέσει πολύ η δουλειά που κάνει. Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει αυτοματισμούς εδώ και καιρό, ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο. Άλλοι παίκτες όπως ο Γουόκαπ, ο Λαρεντζάκης και ο ΜακΚίσικ μπορούν να μπουν στην εξίσωση, το ίδιο ο Πίτερς και ο Μπολομπόοι. Μου φαίνεται μια σούπερ ομάδα».