Στην Ελλάδα ο Λεσόρ

Νίκος Καλαμπάκας 21:05 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:08 - 23.06.2023

Ο Ματίας Λεσόρ μετά την κατάκτηση της ΑΒΑ Liga με την Παρτίζαν, έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να λάβει μέρος στο Stoiximan AegeanBall Festival.

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Σύρο θα βρεθεί ο Γάλλος σέντερ, Ματίας Λεσόρ.

Ο παίκτης της Παρτίζαν που φέτος ήταν ένα από τα σημεία αναφοράς της Euroleague, θα βρίσκεται στη χώρα μας το τριήμερο 7 με 9 Ιουλίου, προκειμένου να συμμετάσχει στο Stoiximan AegeanBall Festival.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού συγκεντρώνει στο νησί του μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και αγωνίζονται σε τουρνουά 3on3.

«Ο Mathias Lessort, μέλος της Καλύτερης Πεντάδας για την σεζόν 2022/23 της Euroleague και φετινός πρωταθλητής της Αδριατικής Λίγκας, στο Stoiximan AegeanBall Festival! Ο Γάλλος διεθνής center με το εκρηκτικό του ταπεραμέντο θα βρεθεί για πρώτη φορά στο νησί της Σύρου», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Πρωταθλητής με την Παρτίζαν και στην κορυφαία πεντάδα της Euroleague

Δυναμικό μπάσιμο του Ολυμπιακού για Ντάριους Τόμπσον
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:37 - 23.06.2023

Δυναμικό μπάσιμο του Ολυμπιακού για Ντάριους Τόμπσον

Ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον Ντάριους Τόμπσον προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις απαιτήσεις του. Το ποσό που ζητάει ο παίκτης και πως γίνεται να υπάρξει συνέχεια στο θέμα της μεταγραφής του από τη Μπασκόνια.

Ο Λεσόρ φέτος έκανε φοβερές εμφανίσεις υπό την καθοδήγηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν. Ο Γάλλος είναι μέλος της κορυφαίας πεντάδας της διοργάνωσης για τη σεζόν 2022-2023, ενώ την Πέμπτη 22/6 κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Αδριατικής λίγκας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο ίδιος εδώ και καιρό φέρεται να είναι μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, προκειμένου να αποσπάσουν το «ναι» και να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας