Δυναμικό μπάσιμο του Ολυμπιακού για Ντάριους Τόμπσον

Ντάριους Τόμπσον

i

Euroleague

Δυναμικό μπάσιμο του Ολυμπιακού για Ντάριους Τόμπσον

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:37 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:34 - 23.06.2023

Ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον Ντάριους Τόμπσον προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις απαιτήσεις του. Το ποσό που ζητάει ο παίκτης και πως γίνεται να υπάρξει συνέχεια στο θέμα της μεταγραφής του από τη Μπασκόνια.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν ως νταμπλούχος Ελλάδας και πλέον στρέφει το βλέμμα στο μέλλον και στην ομάδα της νέας σεζόν.

Οι φιλοδοξίες δεν σταματούν ποτέ για μια ομάδα σαν τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι τα τελευταία δύο χρόνια είναι απόλυτοι πρωταγωνιστές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, η πρώτη είδηση που τάραξε τα νερά στο λιμάνι, ήταν αυτή της επιστροφής του Μιλουτίνοφ.

Οι ερυθρόλευκοι επενδύουν σε έναν παίκτη που γνωρίζουν και τους γνωρίζει καλά και παίζει στο top επίπεδο, προσθέτοντας ποιότητα και ουσία σε κάθε ρόστερ ομάδας της Euroleague.

Λίγες ώρες μετά, το Sportal σας αποκαλύπτει ότι ο «Μίλου» δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που έχουν προσεγγίσει οι Πειραιώτες.

Αν και βασική προτεραιότητα όλων στο λιμάνι είναι τα συμβόλαια των Βεζένκοφ, Παπανικολάου και Σλούκα, ο Ολυμπιακός εξετάζει την αγορά προκειμένου να έχει εικόνα για τους παίκτες που κυκλοφορούν.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ντάριους Τόμπσον. Ο Αμερικάνος rookie της Μπασκόνια φέτος ήταν εξαιρετικός και άφησε τις καλύτερες των ετυπώσεων, αναγκάζοντας τις ομάδες να ασχοληθούν με την περίπτωσή του!

Κώστα Σλούκα είσαι λάθος

Κώστα Σλούκα είσαι λάθος

Εάν ο Κώστας Σλούκας σκέφτεται να φύγει από τον Ολυμπιακό γιατί δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, τότε δεν μπορεί να επικαλείται την «κούραση» για να μην συμμετέχει στην Εθνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να τον έχει προσεγγίσει, όμως οι απαιτήσεις του δεν ήταν οι αναμενόμενες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης ζήτησε πολλά χρήματα και για να υπάρξει συνέχεια στις συζητήσεις θα πρέπει να ρίξει πολύ τις απαιτήσεις του.

Το θέμα είναι ότι η πρώτη κίνηση έχει ήδη γίνει και το ενδιαφέρον των Πειραιωτών στην πλευρά του παίκτη έχει εκφραστεί. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι πλέον θελκτικός προορισμός για πολλούς παίκτες. Η απόφαση ανήκει στον Αμερικάνο, από τη στάση του οποίου θα εξαρτηθεί και η επόμενη κίνηση του Ολυμπιακού!

Στην πρώτη του σεζόν με τη Μπασκόνια στη Euroleague, ο Τόμπσον είχε μέσο όρο 12.6 πόντους, 3.2 ριμποάυντ, 1.7 κλεψίματα, 0.4 μπλοκ και 17.1 στο σύστημα αξιολόγησης.