GM των Κινγκς: «Μετά την 1η Ιουλίου θα αποφασίσουμε για Βεζένκοφ»

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Intime

GM των Κινγκς: «Μετά την 1η Ιουλίου θα αποφασίσουμε για Βεζένκοφ»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:27 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 23.06.2023

Ο General Manager των Σακραμέντο Κινγκς, Μόντε ΜακΝέρ, μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον Σάσα Βεζένκοφ, τονίζοντας πως οι αποφάσεις για τον παίκτη θα παρθούν από την 1η Ιουλίου.

Ο Μόντε ΜακΝέρ, General Manager των Κινγς, σε δηλώσεις του μετά το NBA Draft, αναφέρθηκε εκτενώς στην υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο General Manager της ομάδας του Σακραμέντο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη, αλλά και για τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως οι αποφάσεις σχετικά με τον Βούλγαρο σταρ θα παρθούν μετά την 1η Ιουλίου, όταν και θα ανοίξει η free agency.

20:03 - 10.05.2023

Ο προπονητής των Κινγκς και κορυφαίος στο ΝΒΑ για φέτος, στο Sportal: «Γι' αυτό λατρεύω τον Βεζένκοφ»

Ο Μάικ Μπράουν, προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς, βρέθηκε στο ΣΕΦ για το Game 5 του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και μίλησε στην κάμερα του Sportal με μεγάλο ενθουσιασμό για την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ.

Οι Κινγκς πάντως άδειασαν χώρο στο ροτέισιον και το Salary Cap τους, κίνηση που ίσως να λέει πολλά για την υπόθεση Βεζένκοφ. Παράλληλα όμως υπάρχουν δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Βασιλιάδων για τους Πασκάλ Σιάκαμ και Όου Τζι Ανουνόμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Σάσα έκανε μια φοβερή σεζόν, όπως και ο Ολυμπιακός. Είναι ένας φανταστικός οργανισμός και μας υποδέχτηκαν όταν πήγαμε να τον δούμε. Όταν θα αρχίσει η free agency θα κάνουμε όλες τις συζητήσεις, αλλά ήταν ωραίο να βλέπουμε τον Σάσα να κάνει τόσο σπουδαία σεζόν με την ομάδα του. Θα δούμε ποιες είναι οι επιλογές μας από την 1η Ιουλίου που ανοίγει η free agency».

Ο Βεζένκοφ στο Sportal: «Μετά τις 22/6 θα μιλήσω με τους Κινγκς - Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα γίνω σύνθημα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

00:30 - 18.06.2023

Ο Βεζένκοφ στο Sportal: «Μετά τις 22/6 θα μιλήσω με τους Κινγκς - Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα γίνω σύνθημα»

Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε πολλά να πει στην κάμερα του Sportal, με τον MVP της Euroleague να αναφέρεται στους Σακραμέντο Κινγκς, το μέλλον του, το σύνθημα του κόσμου του Ολυμπιακού και όχι μόνο!

Αξίζει να τονίσουμε πάντως πως ο Ολυμπιακός, παρότι δεν είναι σε θέση ισχύος, καθώς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα πορτοφόλια του NBA, είναι έτοιμος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να κρατήσει τον Βεζένκοφ. Συγκεκριμένα η ομάδα του Πειραιά είναι διατεθημένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να προσφέρει μια μεγάλη αύξηση στις απολαβές του παίκτη, προκειμένου να τον πείσει να γυρίσει την πλάτη στα φώτα του NBA και να μείνει στο μεγάλο Λιμάνι του Πειραιά