Παρατείνεται η αγωνία για Σλούκα και Παπανικολάου στον Ολυμπιακό

Παπανικολάου και Σλούκας

Παρατείνεται η αγωνία για Σλούκα και Παπανικολάου στον Ολυμπιακό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 09:09 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 23.06.2023

Σλούκας και Παπανικολάου θα συναντηθούν με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού από τις αρχές του επόμενου μήνα.

Ο Ιούλιος θα είναι μήνας εξελίξεων για τον Ολυμπιακό, καθώς θα ξεκινήσει με τα ραντεβού των αδελφών Αγγελόπουλων μαζί με τους Κώστα Σλούκα και Κώστα Παπανικολάου.

Οι δύο αρχηγοί του Ολυμπιακού είδαν τα συμβόλαιά τους να ολοκληρώνονται, με τον Ολυμπιακό να έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή και των δύο την επόμενη σεζόν.

Αρχικά το πλάνο ήταν να βρεθούν μόλις τελείωναν και τυπικά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους με τους Ερυθρόλευκους, όμως λόγω του βεβαρυμμένου προγράμματος των ίδιων, των εκπροσώπων τους, αλλά και των αδελφών Αγγελόπουλων δεν κατέστη δυνατό να συμβεί κάτι τέτοιο.

Πλέον, τα ραντεβού με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού και τους εκπροσώπους τους μεταφέρονται για τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, όταν και θα συναντηθούν, ο καθένας ξεχωριστά, με τους αδελφούς Αγγελόπουλους στα γραφεία τους στην πλατεία Κλαθμώνος.

Καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι εύκολες, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει θεματάκια και με τον Κώστα Σλούκα, αλλά και με τον Κώστα Παπανικολάου.

Στην πρώτη περίπτωση το οικονομικό δεν μοιάζει να είναι πρόβλημα, σε αντίθεση με τον ρόλο του παίκτη, καθώς ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος με τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Από την άλλη, στην περίπτωση του αρχηγού του Ολυμπιακού, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, όμως υπάρχει και καλή θέληση, τόσο από την πλευρά των Πειραιωτών, όσο και από του διεθνούς φόργουορντ. Έτσι, εάν τα χωρίσουμε σε πιθανότητες, ο Κώστας Παπανικολάου έχει περισσότερες από τον Κώστα Σλούκα για την παραμονή, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για την δεύτερη περίπτωση, καθώς οι Αγγελόπουλοι έχουν σκοπό να παίξουν... σκληρό πόκερ, προκειμένου να πείσουν τον Θεσσαλονικιό γκαρντ να μείνει στον Πειραιά.

Ο Χρήστος Μπαφές στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι δουλειά, ήμουν στην εντατική και νόμιζα ότι μου λέει ψέματα η γυναίκα μου για τη Μαδρίτη»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:05 - 22.06.2023

Ο Χρήστος Μπαφές στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι δουλειά, ήμουν στην εντατική και νόμιζα ότι μου λέει ψέματα η γυναίκα μου για τη Μαδρίτη»

Ο Χρήστος Μπαφές ξεδιπλώνει την ιστορία του φετινού Ολυμπιακού, σε μια συνέντευξη - ποταμό στο Sportal. Ο αθλητικός διευθυντής των νταμπλούχων Ελλάδας μιλάει για τη φετινή πορεία, συγκινεί όταν θυμάται τις μέρες που τον ταλαιπωρούσε σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ εξηγεί ότι για εκείνον ο Ολυμπιακός δεν είναι δουλειά, αλλά η ζωή του.

Για τον Ολυμπιακό, βραχνάς παραμένει η περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ, καθώς κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το τι θα συμβεί με τον παίκτη και τους Σακραμένο Κινγκς, οι οποίοι από σήμερα έχουν το δικαίωμα να διαπραγματευτούν με τον αθλητή, προκειμένου να τον πείσουν να αφήσει τον Ολυμπιακό και να μετακομίσει στην Καλιφόρνια. Τα πάντα σε αυτή την υπόθεση θα κριθούν από την πρόταση που θα κάνουν οι Βασιλιάδες, αλλά και από τον ρόλο που θα προτείνουν στον σταρ του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Πειραιά πάντως να κάνει την προσπάθειά της για να κρατήσει τον παίκτη, με μια σημαντική αύξηση στον ετήσιο μισθό του.