Στην Ιταλία για διακοπές ο Σλούκας

Κώστας Σλούκας

i

©intime

Στην Ιταλία για διακοπές ο Σλούκας

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:54 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 23.06.2023

Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται στην Ιταλία, με τον διεθνή γκαρντ να κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την σύζυγό του.

Στιγμές χαλάρωσης περνάει ο Κώστας Σλούκας, με τον Έλληνα γκαρντ και την οικογένειά του να κάνουν τις διακοπές τους στην Ιταλία.

Ο Κώστας Σλούκας, αμέσως μετά την φιέστα, πήγε οικογενειακώς στην Κρήτη, όπου έμεινε για ένα τριήμερο, ενώ επέστρεψε την Τετάρτη (21/6) στην Αθήνα.

Στο ενδιάμεσο δεν ήταν εφικτό να κάνει το ραντεβού με τον Ολυμπιακό λόγω υποχρεώσεων (δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ούτε υποβόσκει κάτι πίσω από αυτό), με τον Σλούκα να αποχωρεί εκ νέου από την Αθήνα, με προορισμό τη Ρώμη.

Η φωτογραφία του Κώστα Σλούκα με την σύζυγό του μπροστά από τη Fontana di Trevi:

Εκεί περνάει μερικές στιγμές χαλάρωσης με την σύζυγό του, Μαρία Νταρσίνου, ενώ σε περίπου 10 ημέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Τότε αναμένεται να γίνει και η συνάντησή του με τους προέδρους του Ολυμπιακού, κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, στην οποία οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στον Ολυμπιακό η παραμονή του Κώστα Σλούκα είναι μέσα στις βασικές προτεραιότητες, καθώς κανείς δεν θα ήθελε να δει τον ηγέτη της ομάδας του Πειραιά να αποχωρεί. Έτσι, με το θέμα Μιλουτίνοφ να είναι έτοιμο να κλείσει θετικά, οι Ερυθρόλευκοι ευελπιστούν σε ακόμα μια θετική κατάληξη, ώστε οι δύο τους να γίνουν οι βασικοί εκτελεστές του πικ εν ρολ, καθώς ο ένας αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων πασέρ στην Ευρώπη και ο άλλος έχει τρομακτική ποιότητα στα τελειώματά του.