Με Λεσόρ η προεπιλογή της Γαλλίας για τα προκριματικά του Eurobasket 2025

Ματίας Λεσόρ

i

© photo by Fred Lee / Getty Images / Ideal Images

Με Λεσόρ η προεπιλογή της Γαλλίας για τα προκριματικά του Eurobasket 2025

Sportal newsroom 13:02 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 19.01.2024

Η εθνική ομάδα της Γαλλίας προετοιμάζεται για το «παράθυρο» του Φεβρουαρίου και τα προκριματικά του Eurobasket 2025, με τον Ματίας Λεσόρ να ενισχύει τους «τρικολόρ» στα παιχνίδια.

Τα προκριματικά του Eurobasket 2025 βρίσκονται προ των πυλών, τον ερχόμενο Φεβρουάριο και η εθνική ομάδα της Γαλλίας αναμένεται να είναι παρούσα σε ακόμα ένα ραντεβού, στοχεύοντας στη διάκριση.

Στο πλαίσιο αυτό οι «τρικολόρ» γνωστοποίησαν την αποστολή για τα 2 πρώτα παιχνίδια των προκριματικών, στην οποία υπάρχει και άρωμα... Ελλάδας. Αυτό γιατί ο Ματίας Λεσόρ βρίσκεται στην προεπιλογή, με τον σέντερ του Παναθηναικού AKTOR να είναι ένας από τους πυλώνες στο παιχνίδι της ομάδας του Βενσάν Κολέ.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή βρίσκεται και ο Σιλβέν Φρανσίσκο, ενώ... βάπτισμα πυρός παίρνουν οι Ναντίρ Χίφι και Ζακαρί Ρισασέ, που αναμένεται να πάρουν χρόνο με την εθνική ομάδα της χώρας στα παιχνίδια του ερχόμενου Φεβρουαρίου. Στα δύο παιχνίδια των προκριματικών οι Γάλλοι θα αντιμετωπίσουν την Κροατία και την Βοσνία.

Η αποστολή της Γαλλίας για τα προκριματικά του Eurobasket 20025: Αλμπισί, Στραζέλ, Φρανσίσκο, Κορντινιέ, Χίφι, Λακόμπ, Λουβαβού-Καμπαρό, Χόαρντ, Ινγκλές, Γιαμπουσέλε, Λεσόρ, Πουαριέ.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Παρτίζαν και όλη τη δράση της Παρασκευής