Με απουσίες στην Αθήνα η Μάλαγα για τον αγώνα πρωτιάς κόντρα στην ΑΕΚ

Με απουσίες στην Αθήνα η Μάλαγα για τον αγώνα πρωτιάς κόντρα στην ΑΕΚ

Δημήτρης Χούπης 17:53 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 20.03.2023

Ένας παίκτης της Μάλαγα έμεινε στην Ισπανία κι άλλος ένας είναι αμφίβολος για τον αυριανό (21/3) αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μάλαγα την Τρίτη 21/3 στα Άνω Λιόσια, σε έναν αγώνα που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου τους στο Basketball Champions League και οι Ισπανοί δεν έρθουν πλήρεις στην Αθήνα.

ΑΕΚ και Μάλαγα κοντράρονται στο κλειστό των Άνω Λιοσίων την Τρίτη 21/3 με φόντο την πρώτη θέση στον όμιλό τους στο BCL.

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση και ο μεταξύ τους αγώνας γίνεται για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλό τους.

Ο Ηλίας Καντζούρης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάνις Στρέλνιεκς ο οποίος χάνει τη σεζόν λόγω ρήξης αχίλλειου τένωντα.

Προβλήματα ωστόσο έχουν και οι Ισπανοί! Η Μάλαγα ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς έναν παίκτη της, ενώ ένας ακόμα είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση.

Ο λόγος για τους Νιχάτ Τζέντοβιτς και Ντάριο Μπριθουέλα. Ο Πρώτος έμεινε στην Ισπανία αφού είναι τραυματίας, ενώ ο δεύτερος δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί αφού ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλό του που τον κρατά εκτός αγωνιστικής δράσης.

Στη θέση τους ο κόουτς της Μάλαγα πήρε τους Ρούμπεν Βιθέντε και Μάριο Σαν-Σουπερί. Ο πρώτος είναι 18 ετών και ο δεύτερος 17 και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή ώστε να έχει 12αδα η ομάδα τους.

Tags: