Με Κόντιτ στο Τελ Αβίβ ο Προμηθέας

Ο Τζορτζ Κόντιτ

i

© Intime

Με Κόντιτ στο Τελ Αβίβ ο Προμηθέας

Πάρης Τσελεπίδης • 19:02 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Τζόρτζ Κόντιτ κληρονόμησε διάστρεμμα στο Σαββατιάτικο ντέρμπι της Πάτρας κόντρα στον Απόλλωνα αλλά παρόλα αυτά ο Πορτορικανός σέντερ του Προμηθέα ακολούθησε την αποστολή στο Τελ Αβίβ για το παιχνίδι με την Χάποελ.

Ο Προμηθέας βρίσκεται στο Τελ Αβίβ για το αυριανό (28/3, 20:00) του παιχνίδι με την Χάποελ στα πλαίσια της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Eurocup παρόντος του Τζόρτζ Κόντιτ παρά το διάστρεμμα που κληρονόμησε στη διάρκεια του Σαββατιάτικου (25/3) ντέρμπι της Πάτρας κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο Πορτορικανός σέντερ σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δύσκολα να αγωνιστεί κόντρα στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Σε ένα παιχνίδι όπου δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Προμηθέα καθώς έχει εξασφαλίσει την 4η θέση και συνάμα το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs που θα ακολουθήσουνε και απομένει να φανεί ποιος θα είναι ο αντίπαλος της ομάδας της Πάτρας.

Η παρουσία του Κόντιτ στην αποστολή έχει να κάνει κυρίως για ψυχολογικούς λόγους για να είναι μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Και συνάμα να ακολουθήσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα μπορέσει να αγωνιστεί σε τρεις μέρες στο εντός έδρας εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ ή σε αυτό που θα ακολουθήσει δύο - ή τρεις - μέρες μετά με το Περιστέρι bwin εκ νέου εντός έδρας.

Από την πλευρά του ο Άντονι Κάουαν Τζούνιορ που ήταν ασταμάτητος στο προηγούμενο παιχνίδι στο Eurocup το εντός έδρας παιχνίδι με την Παρί τόνισε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης για το αυριανό παιχνίδι με την Χάποελ: «Υπάρχει κάτι που θέλουμε να κάνουμε. Να τελειώσουμε δυνατά την κανονική περίοδο. Μας είχανε κερδίσει στην Πάτρα και πάμε διψασμένοι για να παίξουμε ένα παιχνίδι γνωρίζοντας ότι μας περιμένει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα».