Με Μάντσεν η ΑΕΚ στη Νίκαια για το παιχνίδι με τον Ιωνικό

Αλεξάντερ Μάντσεν

i

© Intime

Με Μάντσεν η ΑΕΚ στη Νίκαια για το παιχνίδι με τον Ιωνικό

Πάρης Τσελεπίδης • 12:22 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Ιωνικό το Σάββατο (4/3, 17:00) και ο κόουτς Ηλίας Καντζούρης θα έχει στη διάθεσή του τον Αλεξάντερ Μάντσεν, ο οποίος πήρε τη θέση του τραυματία Ακίλ Μίτσελ.

Στη Νίκαια με τον Αλεξάντερ Μάντσεν στο ρόστερ θα εμφανιστεί η ΑΕΚ το απόγευμα του Σαββάτου (4/3, 17:00, ΕΡΤ Sports 1), αφού ενεργοποίησε τον Φινλανδό φόργουορντ/σέντερ για τη Basket League αντί του Ακίλ Μίτσελ. Ο Αμερικανός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του και ο κόουτς Ηλίας Καντζούρης, θέλοντας όσο το δυνατόν περισσότερα... όπλα στη διάθεσή του επέλεξε να κάνει μία αλλαγή στη σύνθεση των ξένων. 

Καντζούρης: «Τέτοιες ώρες, τι να πεις;»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:29 - 03.03.2023

Καντζούρης: «Τέτοιες ώρες, τι να πεις;»

Ο Ηλίας Καντζούρης μπορεί να ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό (3/3, 17:00) παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων χωρίς κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα ωστόσο το μυαλό του είναι στη τραγωδία των Τεμπών.

Ο Μάντσεν είχε ακολουθήσει την αποστολή και στο ματς με τη Λιμόζ, ήταν στη δωδεκάδα, αλλά δεν αγωνίστηκε. Τώρα, αναμένεται να... πατήσει το παρκέ, η μέση του έχει δυναμώσει και το πιθανότερο είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο 28χρονος πάντως, έχει να παίξει από τις 14 Ιανουαρίου και το νικηφόρο για την ΑΕΚ ματς στην Καρδίτσα. Τότε είχε τραυματιστεί και τώρα... επιστρέφει! 

Διαθέσιμοι για τους «κιτρινόμαυρους» είναι και οι νεοαποκτηθέντες Πιέρ Οριόλα, ο οποίος αποκτήθηκε λίγες μέρες πριν αποδεσμευτεί ο Κάμερον ΜακΓκρίφ και ο Ισπανός είναι έτοιμος για δράση. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει και ο Μπρίτον Λεμάρ, ο οποίος αποκτήθηκε αντί του Τιμ Φρέιζιερ, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στη γαλλική Στρασμπούρ.