Με Μαυροειδή η ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι

Δημήτρης Μαυροειδής

i

©Intime

Με Μαυροειδή η ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι

Sportal newsroom 18:29 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:30 - 23.04.2023

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έπειτα από απουσία λίγων μηνών επιστρέφει στη 12αδα της ΑΕΚ και θα ενισχύσει την ομάδα του στο game 1 των Playoffs κόντρα στο Περιστέρι.

Η φετινή περιπέτεια της ΑΕΚ στα playoffs της Basket League ξεκινάει από το Περιστέρι. Η Ένωση αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα έχοντας το μειονέκτημα έδρας στη σειρά. 

Γιαννακόπουλος: «Αμάν, αμάν έκλεισε ο Αταμάν» - Για δύο χρόνια και επίσημα ο Τούρκος κόουτς στον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:05 - 23.04.2023

Γιαννακόπουλος: «Αμάν, αμάν έκλεισε ο Αταμάν» - Για δύο χρόνια και επίσημα ο Τούρκος κόουτς στον Παναθηναϊκό

Ο Εργκίν Αταμάν υπέγραψε το 2ετές συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επισημοποίησε τη συμφωνία, καλωσορίζοντας τον Τούρκο τεχνικό με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ωστόσο, στην προσπάθειά της να περάσει στην επόμενη φάση των Playoffs, θα έχει ένα επιπλέον «όπλο», αφού ο Δημήτρης Μαυροειδής τέθηκε στη διάθεση του Ηλία Καντζούρη και βρίσκεται στη 12αδα του αγώνα. 

Ο αρχηγός της ΑΕΚ απουσίαζε για κάποιους μήνες εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρούσε, όμως πλέον επέστρεψε και θα προσπαθήσει μαζί με τους συμπαίκτες του να φτάσει την ομάδα του μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος, προκειμένου να το διεκδικήσει. 

Η 12άδα της ΑΕΚ κόντρα στο Περιστέρι: Λεμάρ, Κόνιαρης, Ξανθόπουλος, Φλιώνης, Οριόλα, Γιάνκοβιτς, Μάιλς, Μάντσεν, Μαυροειδής, Παπαδάκης, Ουίλιαμς, Μίτσελ.