Με Μπαρτζώκα στον πάγκο ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Με Μπαρτζώκα στον πάγκο ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:08 - 26.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:41 - 26.03.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας απουσίασε από τα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού λόγω ίωσης, όμως κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι κανονικά στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 20η αγωνιστική της Basket league, σε ένα παιχνίδι που θα κάτσει ξανά στον πάγκο της ομάδας ο Γιώργος Μπαρτζώκας. 

Με υπογραφή Κασελάκη το Περιστέρι υπέταξε τον Κολοσσό στο «θρίλερ» της 20ης αγωνιστικής
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:38 - 26.03.2023

Με υπογραφή Κασελάκη το Περιστέρι υπέταξε τον Κολοσσό στο «θρίλερ» της 20ης αγωνιστικής

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κασελάκη που σημείωσε 21 πόντους, το Περιστέρι υπέταξε τον Κολοσσό εντός έδρας με σκορ 88-78, σε ένας ματς που ήταν θρίλερ μέχρι τα τελευταία του λεπτά.

Ο κόουτς των Πειραιωτών είχε απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με το Λαύριο και την Παρτίζαν, αφού είχε ταλαιπωρηθεί από μια ίωση. 

Οι Πειραιώτες χωρίς τον κόουτς τους επιβλήθηκαν της ελληνικής ομάδας, όμως γνώρισαν την ήττα στο Βελιγράδι, ήττα που όμως δεν... κόστισε, καθώς ο Ολυμπιακός παρέμεινα στην πρώτη θέση της κατάταξης, αλλά με συγκάτοικο την Ρεάλ Μαδρίτης. 

 Πλέον, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι έτοιμος να κάτσει ξανά στον πάγκο της ομάδας, κάτι που θα κάνει απόψε, Κυριακή 26/3, καθώς η ίωση είναι παρελθόν, με τον έμπειρο κόουτς να επιστρέφει στα δρώμενα του Ολυμπιακού και να καθοδηγεί και πάλι τους παίκτες του, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. 

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την διαβολοβδομάδα, στην οποία θα αντιμετωπίσει Βιλερμπάν και Παναθηναίκό, οπότε η επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στη δράση μόνο καλό μπορεί να κάνει στον σύλλογο του Πειραιά. 

Tags: