Μαρούσι: Τα αποκαλυπτήρια της φανέλας της Basket League

Μαρούσι: Τα αποκαλυπτήρια της φανέλας της Basket League

Sportal newsroom 17:10 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 05.10.2023

Το Μαρούσι πραγματοποίησε την παρουσίαση της φανέλας για τη νέα χρονιά

Ανανεωμένο και με πολλά όνειρα για την επιστροφή στην Basket League, το Μαρούσι παρουσίασε τη φανέλα της νέας χρονιάς. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (3/10) και σηματοδότησε την επάνοδο της ομάδας των βορείων προαστίων στα «μεγάλα σαλόνια» έπειτα από 11 χρόνια.

Η πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο restaurant «GIACOMO», στην Κηφισιά, με οικοδεσπότη τον «ισχυρό άνδρα» του συλλόγου Δήμο Στασινόπουλο.

Η νέα φανέλα προέρχεται από τη συνεργασία με την ελληνική εταιρία αθλητικών ειδών GSA η οποία δημιούργησε τρεις εμφανίσεις, την κίτρινη, την μαύρη και την λευκή.

Τη GSA εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γεράσιμος Παπασπυράτος και ο οικονομικός διευθυντής Γιώργος Σανιάνος. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης εκπρόσωποι της αθλητικής και δημοτικής ηγεσίας, αλλά και οι χορηγοί της ομάδας.

Στο πάνελ κάθισαν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Χρήστος Γεωργουσόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Φάνης Ταρνατώρος, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Σκαραφίγκας και ο αρχηγός Παύλος Ξύδας.

Ακόμη κατά την παρουσίαση, οι παίκτες της ομάδας, απάντησαν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δηλώνοντας έτοιμοι να ανταπποκριθούν στις απαιτήσεις του Συλλόγου.

Τονίστηκε απ’ όλους η προσφορά του Δήμου Στασινόπουλου, ώστε να προχωρήσει το εγχείρημα της ομάδας στο μεγάλα άλμα της Basket League, ενώ στη συνέχεια ο αρχηγός της ομάδας Παύλος Ξύδας δεν έκρυψε την συγκίνησή του για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα. 

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, μίλησε για τη δεύτερη επιστροφή του στην Ελλάδα, ενώ ο Στέφαν Πένο, θυμήθηκε το Μαρούσι της Ευρωλίγκας και ότι ο προπονητής που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τους «μπλαουγκράνα» ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Τέλος, χαιρετισμούς απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Νικολαράκος, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Θόδωρο Αμπατζόγλου, και ο πρόεδρος των παλαιμάχων Δημήτρης Δημητροκάλης.