Ομιλία και ζντο του Γιαννακόπουλου με την ομάδα πριν το ντέρμπι - «Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε να παλεύουμε για κάθε μπάλα»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (φωτογραφία αρχείου)

Ομιλία και ζντο του Γιαννακόπουλου με την ομάδα πριν το ντέρμπι - «Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε να παλεύουμε για κάθε μπάλα»

Ηλίας Λαλιώτης 15:48 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 06.10.2023

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και μίλησε σε όλη την ομάδα πριν την προπόνηση ενόψει του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν την τελευταία προπόνηση εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της EuroLeague.

Οι «πράσινοι», ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό ματς της νέας σεζόν, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ να δίνει το παρών και με μια εμψυχωτική ομιλία να τους προτρέπει να παλέψουν για κάθε μπάλα.

«Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν. Δεν είμαι ικανός να μιλήσω για θέματα μπάσκετ. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως όταν μια ομάδα είναι νέα όπως εμείς, δεν έχει χημεία και δεν μπορεί να βρίσκεται με κλειστά μάτια, ο μόνος τρόπος να παρουσιάσει την εικόνα που θέλει ο κόσμος είναι να παλεύει

Θεωρώ ότι το Σάββατο δεν παλέψαμε όσο έπρεπε. Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε αυτό που θέλω να δω είναι να παλεύουμε για κάθε μπάλα και για κάθε κατοχή. Εάν ο κόσμος δει ότι παλεύουμε θα είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά».

Τα προβλήματα ωστόσο δεν λείπουν, καθώς ο Εργκίν Αταμάν, δε θα έχει στη διάθεσή του στο αυριανό παιχνίδι και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, μετά τον Ντίνο Μήτογλου.

Ο Έλληνας φόργουορντ δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό.