Με προβλήματα η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει Ερυθρού Αστέρα
i

© Intime

Με προβλήματα η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει Ερυθρού Αστέρα

Νίκος Καλαμπάκας 16:27 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 19.12.2022

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε δύο παίκτες του να μην προπονούνται ενόψει του αγώνα της Πέμπτης 22/12 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (21.00).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη 22/12 τον Ερυθρό Αστέρα για τη 15η αγωνιστική της Euroleague, όμως η προετοιμασία του ξεκίνησε με προβλήματα.

Λι στο SPORTAL: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε στην Ισπανία, θα ήταν υπέροχο να περάσουμε στα play offs»
EUROLEAGUE

14:15 - 19.12.2022

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Λι στο SPORTAL: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε στην Ισπανία, θα ήταν υπέροχο να περάσουμε στα play offs»

Ο Πάρις Λι μίλησε στην κάμερα του SPORTAL για τις όμορφες στιγμές του All Star Game 2022, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα άλλαξε ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα και κατέκτησε τόσα θετικά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τους παίκτες του να προπονούνται σήμερα, όμως υπήρξαν δύο απουσίες. Μουστάφα Φαλ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης ταλαιπωρούνται από ίσωη και δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες τους, όμως δεν υπάρχει ακόμα ανησυχία ότι μπορεί να λείωουν από τον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπρη στις 21.00 θα προσπαθήσει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από την Βιλερμπάν στη Λυών. Οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν ρεκόρ 9-5 και ισβαθμούν στην τέταρτη θέση της κατάταξης με τις Ρεάλ και Μπασκόνια, ενώ οι τρεις ομάδες κυνηγούν τις Φενέρ, Μπαρτσελόνα και Μονακό που ισοβαθμούν με ρεκόρ 10-4.