Ο Τσαν επέλεξε Σπανούλη-Διαμαντίδη στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague (vid)

Ο Τσαν επέλεξε Σπανούλη-Διαμαντίδη στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague (vid)

Sportal newsroom 17:37 - 02.08.2023

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές Ερντέμ Τσαν δημιοήυργησε την καλύτερη πεντάδα της ιστορίας της EuroLeague με τους Σπανούλη-Διαμαντίδη

Δυο «ιερά τέρατα» του ευρωπαϊκού μπάσκετ τον Βασίλη Σπανούλη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη συμπεριέλαβε ο προπονητής της Αναντολού Εφές Ερντέμ Τσαν στην καλύτερη πεντάδα της ιστορίας της διοργάνωσης.

Η τουρκική ομάδα γύρισε σελίδα, μετά την αποχώρηση του Εργκίν Αταμάν και την εξαιρετική εξαετία όπου κατέκτησε δυο συνεχόμενες φορές την EuroLeague.

Βέβαια, πλέον άλλαξε... ρότα και χαμήλωσε κάπως τον πήχη, όμως έχει την ίδια δίψα για διάκριση με το νέο προπονητή Ερντέμ Τσαν να θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά που έκανε πέρσι στην Τουρκ Τέλεκομ.

Ο νέος τεχνικός της τουρκικής ομάδας φιλοξενήθηκε στο επίσημο κανάλι της Αναντολού Εφές σε μία μεγάλη συνέντευξη, όπου αναφθηκε στα πάντα.

Εκεί, όμως που υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον ήταν όταν του ζητήθηκε να επιλέξει την καλύτερη πεντάδα στην ιστορία της EuroLeague. 

Ο Τσαν δεν δίστασε να διαλέξει δυο legend του ευρωπαϊκού μπάσκετ ππου προέρχονται από την Ελλάδα, τον Βασίλη Σπανούλη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη για τις θέσεις των γκαρντ. Ακόμη, επέλεξε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τον Τζίτζι Ντατόμε και τον Νίκολα Πέκοβιτς.

Το καταπράσινο 24ωρο του εκστασιασμένου Χουάντσο στην Αθήνα - Πού πήγε και τι έλεγε
EUROLEAGUE

17:10 - 02.08.2023

Το καταπράσινο 24ωρο του εκστασιασμένου Χουάντσο στην Αθήνα - Πού πήγε και τι έλεγε

Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ βρέθηκε για λιγότερο από 24 ώρες στην Αθήνα, αλλά αυτό το διάστημα ήταν αρκετό για να καταλάβουν όλοι την «τρέλα» του για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και την έκστασή του μετά την υποδοχή στο αεροδρόμιο.

Ουσιαστικά η πεντάδα είχε έντονο ελληνικό χρώμα, καθώς και ο Νίκολα Πέκοβιτς έχει αγωνιστεί στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού κατακτώντας την EuroLeague.