Κλείνει τον Ντιλέινι Μπλέιλοκ ο Απόλλων Πατρών

Ντιλέινι Μπλέιλοκ

Κλείνει τον Ντιλέινι Μπλέιλοκ ο Απόλλων Πατρών

Χρήστος Τσάλτας 15:51 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 02.08.2023

Παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας αναμένεται να είναι τη νέα σεζόν ο Ντιλέινι Μπλέιλοκ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε deal.

Ο Απόλλων Πατρών έχει πατήσει γκάζι για τη νέα σεζόν, με τον Νίκο Βετούλα και τους συνεργάτες του να έχουν σηκώσει μανίκια εδώ και αρκετές μέρες. Στόχος είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού και γεμάτου ρόστερ, στο οποίο θα υπάρχει εμπειρία και ποιότητα, στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν τους Πατρινούς να μην μπουν σε περιπέτειες ενόψει της νέας σεζόν.

Ο ελληνικός κορμός της ομάδας περιλαμβάνει παίκτες που ξέρουν καλά την Basket League. Γιώργος Γκιουζέλης, Χρήστος Σαλούστρος, Χρήστος Καφέζας έχουν αποκτηθεί, ενώ η παραμονή του Γιώργου Μπόγρη βρόισκεται στο τελικό στάδιο, με τον αρχηγό των «μελανόλευκων» να ετοιμάζεται για ακόμα μια σεζόν στο κλειστό της Περιβόλας. Την ίδια ώρα στον Απόλλωνα θα συνεχίσουν και οι Τηλέμαχος Βησσαρίου και Γιώργος Κογιώνης, με τους Πατρινούς να έχουν κάνει σημαντική αναβάθμιση στον τομέα αυτό.

Χρήστος Σαλούστρος

Όσον αφορά τους ξένους, οι δύο πρώτες κινήσεις που έχουν γίνει δείχνουν την κατεύθυνση του ρόστερ την ερχόμενη σεζόν. Τι Τζέι Σταρκς και Μαλίκ Όσμπορν είναι δύο παίκτες που ξέρουν την Basket League και έχουν ποιότητα να ανεβάσουν επίπεδο το ρόστερ. Σε αυτούς αναμένεται να προστεθεί ένας παίκτης που αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Ντιλέινι Μπλέιλοκ αναμένεται να είναι το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα των Πατρινών. Ο 26χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις 2 και 3 και να δώσει λύσεις στην επίθεση. Είναι απόφοιτος του Lewis, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωμιστεί σε Ουκρανία και Πορτογαλία τα προηγούμενα χρόνια. Την περασμένη σεζόν βρέθηκε στην Ισπανία, για λογαριασμό της Αλικάντε, μετρώντας 9,8 πόντους, 2,7 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 43,3% στα δίποντα σε 37 παιχνίδια στην LEB Oro.

Ο Μπλέιλοκ αναμένεται να έρχεται από τον πάγκο την ερχόμενη σεζόν, για να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, αλλά και να βάζει ενέργεια. Οι Πατρινοί άλλωστε θέλουν ένα γεμάτο ρόστερ, με παίκτες που θα έχουν κίνητρο για να πάνε στο επόμενο επίπεδο, με τον Αμερικανό άσο να έχει το προφίλ που θέλει ο Νίκος Βετούλας.

Από εκεί και πέρα, το βάρος έχει πέσει στην αναζήτηση πλέι μέικερ για τη νέα σεζόν, με τους ιθύνοντες τον Απόλλωνα να έχουν σαν στόχο έναν παίκτη που γνωρίζει την κατηγορία και θα παρέχει ασφάλεια στη θέση του point guard ενόψει της νέας σεζόν.