Έκλεισε το deal, στον Απόλλωνα Πάτρας ο Σταρκς

Τι Τζέι Σταρκς

i

@InTime

Έκλεισε το deal, στον Απόλλωνα Πάτρας ο Σταρκς

Χρήστος Τσάλτας 08:57 - 31.07.2023

Τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας θα φοράει τη νέα σεζόν ο Τι Τζέι Σταρκς, καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Πατρινούς και αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες που θα ηγηθούν τη νέα σεζόν.

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Πάτρας από την ξένη αγορά θα είναι ο Τι Τζέι Σταρκς. Ο Αμερικανός γκαρντ, που είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμά του από τον Κολοσσό Ρόδου τη σεζόν 2022-23, θα μετακομίσει στην Πάτρα για χάρη της ομάδας του Νίκου Βετούλα.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαρκή επαφή τις τελευταίες ημέρες και όπως αποκάλυψε το Sportal την Παρασκευή Απόλλων και Σταρκς βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία. Μια συμφωνία η οποία οριστικοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, από την πλευρά του Αμερικανού γκαρντ.

Οι πληροφοφίες του Sportal αναφέρουν πως ο Σταρκς έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στην ομάδα της Πάτρας και πλέον η ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι καθαρά τυπική υπόθεση, με τους Αχαιούς να ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την τέταρτη μεταγραφή τους για το φετινό καλοκαίρι, μετά τους Γκιουζέλη, Σαλούστρο και Καφέζα.

Ο Σταρκς διακρίνεται για την επαφή του με το αντίπαλο καλάθι, καθώς στη διάρκεια της παρουσίας του στον Κολοσσό Ρόδου μέτρησε 14,1 πόντους και 41% στα τρίποντα κατά μέσο όρο, δείχνοντας το εύρος κινήσεών του επιθετικά. Κάτι που αναμένεται να κάνει και στον Απόλλωνα, όπου θα έχει ηγετικό ρόλο στο πλευρό του Χρήστου Σαλούστρου τη νέα σεζόν.

Παράλληλα και οι Πατρινοί δυναμώνουν σημαντικά στην περιφέρεια, με έναν pure scorer όπως ο Σταρκς, που στην καλή του μέρα μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες ενός αγώνα και να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του. Ένα στοιχείο που έλειψε πολύ από την ομάδα της περσινής σεζόν για τον Νίκο Βετούλα.