Πολύ κοντά στον Τι Τζέι Σταρκς ο Απόλλων Πατρών

Τι Τζέι Σταρκς

i

@InTime

Πολύ κοντά στον Τι Τζέι Σταρκς ο Απόλλων Πατρών

Χρήστος Τσάλτας 18:45 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:47 - 28.07.2023

Έτοιμος να ολοκληρώσει μια ακόμα ηχηρή κίνηση είναι ο Απόλλων Πατρών, που βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τι Τζέι Σταρκς, που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου.

Ο Απόλλων Πατρών έχει πατήσει γκάζι για την ερχόμενη σεζόν, με τους Πατρινούς να έχουν κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις τους. Γιώργος Γκιουζέλης, Χρήστος Σαλούστρος, Χρήστος Καφέζας είναι οι πρώτοι παίκτες που θα φορέσουν τη μελανόλευκη φανέλα τη νέα σεζόν, την ίδια ώρα που η υπόθεση του Γιώργου Μπόγρη βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, όπως αποκάλυψε το Sportal.

Την ίδια ώρα όμως οι Πατρινοί ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν και το πρώτο μεταγραφικό χτύπημά τους από την ξένη αγορά. Η σκέψη των Αχαιών ήταν εξ αρχής να αποκτηθούν παίκτες που γνωρίζουν καλά την Basket League και δεν θα έχουν πρόβλημα προσαρμογής στον τρόπο παιχνιδιού της κατηγορίας.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Τι Τζέι Σταρκς. Οι Πατρινοί «δούλεψαν» εδώ και αρκετό καιρό την περίπτωσή του, η οποία είχε πέσει στο τραπέζι πριν από περίπου 15 μέρες και έπειτα από συζητήσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι γνώριμος στα ελληνικά παρκέ, από το πέρασμά του από τον Κολοσσό Ρόδου, την περασμένη σεζόν, με τον οποίο μέτρησε 14,1 πόντους και 41% στα τρίποντα, δείχνοντας στοιχεία εξαιρετικού σκόρερ.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως Απόλλων Πατρών και Σταρκς έχουν προχωρήσει πάρα πολύ τις επαφές τους. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε όχι απλώς να υπάρχει σημείο επαφής, αλλά και συμφωνία. Η οποία δεν αποκλείεται να επικυρωθεί άμεσα, με τον Σταρκς να βάζει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους Πατρινούς και να παίρνει τα κλειδιά του ηγέτη στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του Νίκου Βετούλα.

Με την εξέλιξη αυτή οι «μελανόλευκοι» αναμένεται να δυναμώσουν σημαντικά στην περιφέρεια, με έναν παίκτη που στην καλή του μέρα μπορεί να κερδίσει παιχνίδια... μόνος του και να αλλάξει τις ισορροπίες. Τα στοιχεία αυτά εκτίμησε και ο Νίκος Βετούλας, με τους διοικούντες τον Απόλλωνα να «τρέχουν» την υπόθεση με γοργούς ρυθμούς.