Κοντά στον Τζόρνταν Σάιμπερτ ο Απόλλων Πατρών

Τζόρνταν Σάιμπερτ

Κοντά στον Τζόρνταν Σάιμπερτ ο Απόλλων Πατρών

Χρήστος Τσάλτας 23:50 - 21.07.2023

Ο Απόλλων Πατρών έχει πάρει φόρα, όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό του και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η ομάδα της Αχαϊας βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τζόρνταν Σάιμπερτ.

Ο Γιώργος Γκιουζέλης ήταν το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Πάτρας για τη σεζόν 2023-24. Ο εκρηκτικός φόργουορντ, που έκανε ένα γεμάτο δεύτερο μισό της σεζόν με την Καρδίτσα, βοηθώντας την ομάδα της Θεσσαλίας να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία, μετακομίζει την επόμενη σεζόν στην Πάτρα, για να γίνει ένα από τα όπλα του Απόλλωνα και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Μαζί του θα βρίσκεται και ο Χρήστος Σαλούστρος. Ο διεθνής φόργουορντ΄εχει δώσει τα χέρια με τους Πατρινούς για τα επόμενα δύο χρόνια και απομένει μόνο το τυπικό της υπόθεσης, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο του deal, σε μια πολύ σημαντική κίνηση από πλευράς «μελανόλευκων».

Χρήστος Σαλούστρος @ Intime

Η τρίτη μεταγραφή του Απόλλωνα για τη νέα σεζόν αναμένεται να είναι ο Τζόρνταν Σάιμπερτ. Το Sportal αποκάλυψε από τις 06/07 πως οι Πατρινοί παρακολουθούν την περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ, ως ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Οι επαφές ανάμεσα σε Απόλλωνα και Σάιμπερτ προχώρησαν αρκετά και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal η ομάδα από την αχαϊκή πρωτεύουσα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του πρώην άσου του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει σημαντική εμπειρία στην G-League έχοντας αγωνιστεί με τις θυγατρικές ομάδες των Ατλάντα Χοκς και των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Σάιμπερτ την σεζόν 2022-23 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μέτρησε 5,5 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 38,9% στα τρίποντα, με το περιφερειακό σουτ να είναι το σήμα κατατεθέν στο παιχνίδι του.