Τα θετικά μηνύματα στον Απόλλωνα Πάτρας για το FIBA Europe Cup και το πλάνο μεταγραφών

Νίκος Βετούλας

i

@Intime

Τα θετικά μηνύματα στον Απόλλωνα Πάτρας για το FIBA Europe Cup και το πλάνο μεταγραφών

Χρήστος Τσάλτας 09:34 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 05.07.2023

Στον Απόλλωνα Πάτρας το ενδιαφέρον έχει στραφεί στις εξελίξεις γύρω από την συμμετοχή της ομάδας στο FIBA Europe Cup, με την ευρωπαϊκή παρουσία της νέας σεζόν να καθορίζει και τις εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Απόλλωνα Πάτρας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι Πατρινοί έχουν ήδη αποκτήσει τον Γιώργο Γκιουζέλη για τη νέα σεζόν, ενισχύοντας τον ελληνικό κορμό τους, την ώρα που ο Νίκος Βετούλας και οι συνεργάτες του έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν.

Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί ακόμα για την επόμενη μέρα, καθώς στην Πάτρα περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα της ευρωπαϊκής συμμετοχής. Οι «μελανόλευκοι» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στο FIBA Europe Cup και περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις γύρω από το θέμα αυτό.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως η υπόθεση είναι σε πολύ καλό δρόμο, με την ΕΟΚ να έχει ανάψει «πράσινο φως» στην συμμετοχή του Απόλλωνα Πάτρας στη διοργάνωση. Κάτι οριστικό όμως δεν υπάρχει για την ώρα και αυτός είναι ο λόγος που στην ομάδα της αχαϊκής πρωτεύουσας τηρούν στάση αναμονής.

Παραμένει στον Απόλλωνα Πάτρας και τη νέα σεζόν ο Βετούλας
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:26 - 14.05.2023

Παραμένει στον Απόλλωνα Πάτρας και τη νέα σεζόν ο Βετούλας

Απόλλων Πατρών και Νίκος Βετούλας θα συνεχίσουν μαζί και την ερχόμενη σεζόν, με τους «μελανόλευκους» να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο.

Τι συμβαίνει με τα μεταγραφικά

Το γεγονός πως υπάρχει αναμονή για την απόφαση της συμμετοχής στο FIBA Europe Cup δεν σημαίνει πως πηγαίνουν στον... πάγο τα μεταγραφικά. Ο Νίκος Βετούλας και οι συνεργάτες του έχουν κάνει σημαντική προεργασία για την επόμενη μέρα, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη και να καλύψει τις θέσεις στο ρόστερ.

Ο Τζος Χάγκινς είναι μια από τις περιπτώσεις που απασχολούν τον Πατρινό προπονητή, όπως αποκάλυψε το Sportal, ενώ την ίδια ώρα στον τομέα των ξένων ο έμπειρος κόουτς «τσεκάρει» παίκτες με εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τζος Χάγκινς

Τις τελευταίες μέρες άλλωστε έρχονται προτάσεις στο κλειστό της Περιβόλας για παίκτες, με τον Βετούλα να περνάει από... κόσκινο κάθε περίπτωση πριν πάρει οριστικές αποφάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, στην Πάτρα θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο και αυτός έιναι ο λόγος που στον Απόλλωνα περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα της Ευρώπης, αλλά ταυτόχρονα παρακολουθούν την αγορά και ξεχωρίζουν τους πρώτους στόχους τους για τη νέα σεζόν.