«Βλέπει» τον Τζόρνταν Σάιμπερτ ο Απόλλων Πατρών

Τζόρνταν Σάιμπερτ

i

@Intime

«Βλέπει» τον Τζόρνταν Σάιμπερτ ο Απόλλων Πατρών

Χρήστος Τσάλτας 12:28 - 06.07.2023

Ο Απόλλων Πατρών συνεχίζει την αναζήτηση ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η ομάδα της Πάτρας παρακολουθεί την περίπτωση του Τζόρνταν Σάιμπερτ, που προτάθηκε και εξετάζεται.

Σε μια νέα λογική, ενόψει της νέας σεζόν, έχει μπει ο Απόλλων Πατρών, που θέλει αφενός να αφήσει πίσω τις περιπέτειες της περασμένης σεζόν, αφετέρου να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ ικανό να παλέψει απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Ο Νίκος Βετούλας και οι συνεργάτες του έχουν... σηκώσει μανίκια ενόψει της νέας σεζόν, αναζητώντας στην αγορά τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τη στελέχωση του ρόστερ. Ήδη άλλωστε έχει αποκτηθεί ο Γιώργος Γκιουζέλης, ως μια λύση στη θέση «4», την ώρα που στο κάδρο έχουν μπει πλέον και οι περιπτώσεις των ξένων παικτών.

Ο Τζος Χάγκινς είναι ένας από τους πλέι μέικερ που έχει ξεχωρίσει ο Πατρινός κόουτς, την ώρα που ένα ακόμα όνομα βρίσκεται στο ραντάρ των «μελανόλευκων». Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Τζόρνταν Σάιμπερτ είναι μια περίπτωση που εξετάζουν στην Πάτρα για τη νέα σεζόν.

Το όνομα του 30χρονου φόργουορντ έπεσε στο τραπέζι και με το... καλημέρα κέρδισε πόντους, καθώς έχει πολλά από τα στοιχεία που θέλει ο έμπειρος προπονητής ενόψει της νέας σεζόν. Άλλωστε ένα σημαντικό στοιχείο για την ομάδα της νέας σεζόν είναι η εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Βετούλα να έχει ξεχωρίσει περιπτώσεις παικτών που έχουν αγωνιστεί στην Basket League.

Ο Σάιμπερτ γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ (2016-17, 2022-23), βοηθώντας τον «δικέφαλο του Βορρά» σε δύο διαφορετικές περιόδους. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο μάλιστα μέτρησε 5,5 πόντους, 1,7 ριμπάουντ και 38,9% στα τρίποντα, με το περιφερειακό σουτ να είναι το σήμα κατατεθέν στο παιχνίδι του.

Στην καριέρα του ο Αμερικανός άσος έχει περάσει από την Γερμανία, ενώ αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στην G-League με τους College Park Skyhawks (θυγατρική ομάδα των Ατλάντα Χοκς) και τους Wisconsin Herd (θυγατρική ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς, ενώ έχει αγωνιστεί και σε 1 παιχνίδι στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς.