Προχωράει για να κρατήσει Μπόγρη ο Απόλλων Πατρών

Γιώργος Μπόγρης

i

Γιώργος Μπόγρης/ ©Intime

Προχωράει για να κρατήσει Μπόγρη ο Απόλλων Πατρών

Χρήστος Τσάλτας 19:26 - 25.07.2023

Ο Απόλλων Πατρών συνεχίζει το χτίσιμο για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal οι «μελανόλευκοι» έχουν θέσει σε πρώτο πλάνο την παραμονή του Γιώργου Μπόγρη.

Το φετινό καλοκαίρι μοιάζει διαφορετικό για τον Απόλλωνα Πάτρας, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Στην αχαϊκή πρωτεύουσα είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μια ομάδα γεμάτη και δυνατή σε όλα τα επίπεδα, ώστε να είναι έτοιμη να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι Γιώργος Γκιουζέλης, Χρήστος Σαλούστρος και Χρήστος Καφέζας είναι οι πρώτοι που ανακοινώθηκαν από την ομάδα της Πάτρας, η οποία πλέον έχει στο κάδρο μία ακόμα περίπτωση Έλληνα, τον οποίο θέλει να κρατήσει από την περσινή σεζόν.

Χρήστος Σαλούστρος

Ο Γιώργος Μπόγρης συνέβαλε με την εμπειρία και την ποιότητά του την περασμένη σεζόν, ενώ υπήρξαν στιγμές που βγήκε μπροστά, έχοντας τον ρόλο του αρχηγού στο παιχνίδι των Πατρινών. Στο κλειστό της Περιβόλας καταστρώνουν πλάνα και σε αυτά βρίσκεται το όνομα του Μπόγρη ενόψει της νέας σεζόν.

Οι ιθύνοντες τον Απόλλωνα έχουν ανοίξει κύκλο επαφών με τον Έλληνα σέντερ και υπάρχει η αισιοδοξία πως στο τέλος ο Μπόγρης θα πει το «ναι» και θα παραμείνει στην αχαϊκή πρωτεύουσα για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο. Άλλωστε άπαντες εκτιμούν την συμβολή του στα αποδυτήρια, όπου με την προσωπικότητά του κράτησε το γκρουπ ενωμένο και σε αυτή τη νέα προσπάθεια αναμένεται να έχει εξίσου σημαντικό ρόλο.

Οι επαφές των δύο πλευρών αναμένεται να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο τις επόμενες μέρες, με τον Μπόγρη να αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του έχοντας ολοκληρώσει μια «γεμάτη» σεζόν στην Πάτρα.