Μεϊγουέδερ: Δίνει 2 δισεκατομμύρια για να αγοράσει ομάδα του ΝΒΑ
i

Φλόιντ Μεϊγουέδερ / © 2022 Kevork Djansezian / GETTYIMAGES / IDEAL IMAGES

Μεϊγουέδερ: Δίνει 2 δισεκατομμύρια για να αγοράσει ομάδα του ΝΒΑ

Ο αήττητος πυγμάχος Φλόιντ Μεϊγουέδερ, θέλει να επενδύσει τα χρήματά του σε αγορά οργανισμού του ΝΒΑ και θα προτιμούσε να είναι αυτός ο ιδιοκτήτης στην… εκκολαπτόμενη ομάδα του Λας Βέγκας.

Στις δύο δεκαετίες που πέρασε στα ρινγκ ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ πρόλαβε να κατακτήσει 15 παγκόσμια πρωταθλήματα σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες κιλών. Επίσης έχει νικήσει και στους 50 αγώνες που έχει δώσει (τους 27 με Knock Out), γεγονός που αποτελεί ρεκόρ. 

Στο πικ της καριέρας του εισέπραττε 300 εκατομμύρια δολάρια απλώς για να εμφανιστεί στον αγώνα. Είτε κερδίσει, είτε χάσει. 

Προφανώς και είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στην ιστορία ολόκληρη, ενώ από το 2015 που σταμάτησε να αγωνίζεται (με εξαίρεση έναν αγώνα το 2017) έχει έντονη επιχειρηματική δράση και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί συνεχίζουν μεγαλώνουν. 

Νίκησαν οι Μπακς στο... ρεπό του Γιάννη (vid)
NBA

08:10 - 04.12.2022

Νίκησαν οι Μπακς στο... ρεπό του Γιάννη (vid)

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και χωρίς τους Χόλιντεϊ, Μίντλετον, Ιμπάκα και Μπότσαμπ το Μιλγουόκι κατάφερε να νικήσει άνετα στη Σάρλοτ (105-96) με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να παίρνει χρόνο και να βάζει τους πρώτους πόντους της χρονιάς.

Τώρα σκέφτεται να κάνει μία πολύ μεγάλη επένδυση. Θέλει να αγοράσει ομάδα του ΝΒΑ. «Θα μπορούσε να είναι η ομάδα του Λας Βέγκας», είπε ο ίδιος και δεν δίστασε να ενημερώσει πως «είμαι σε θέση να βάλω 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε ένα τέτοιο project»

Βέβαια, δύο δις είναι λίγα... πολύ λίγα, ειδικά για το Λας Βέγκας, αν σκεφτούμε πως οι Φοίνιξ Σανς που βρίσκονται υπό καθεστώς πώλησης φημολογείται πως το μίνιμουμ που θα πρέπει να δώσει ο ενδιαφερόμενος είναι τα τέσσερα δισεκατομμύρια. Όποιος αμφιβάλλει για τις προθέσεις του, ο Μεϊγουέδερ κατ’ αρχάς ξεκαθαρίζει πως «τα λεφτά τα έχω!», αρκεί βέβαια να βρει και συνεταίρους. Δεν θα δυσκολευτεί να τους εντοπίσει, αλλά ξέρει καλά πως θα έχει και ανταγωνιστές. Οι φήμες ότι και ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα ήθελε πολύ να εμπλακεί με τη… μελλοντική ομάδα του Λας Βέγκας υπάρχουν εδώ και καιρό.  

Δεν είναι όμως, η μόνη του επιλογή. «Θα μπορούσα να εμπλακώ στο ενδεχόμενο που επανέλθει ομάδα στο Σιάτλ», είπε. Ούτε λόγος για το Φοίνιξ. 

Tags: