Μετά του Χάρις, χάλασε και η μεταγραφή του Μίτσελ στον Ιωνικό

Τόνι Μίτσελ

i

@ cocodrilosbbc

Μετά του Χάρις, χάλασε και η μεταγραφή του Μίτσελ στον Ιωνικό

Πάρης Τσελεπίδης • 13:56 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Τόνι Μίτσελ ήταν ο πρώτος στόχος του Ιωνικού από τη στιγμή αρνήθηκε ο Μάνι Χάρις, αλλά ούτε 30χρονος Αμερικανός φόργουορντ τελικά δεν θα ενισχύσει την ομάδα της Νίκαιας

Από τη στιγμή που ενημερώθηκαν στον Ιωνικό ότι ο Μάνι Χάρις τελικά επέλεξε την ισραηλινή Χαποέλ Χολόν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του η ομάδα είχε αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του Τόνι Μίτσελ
 

Οι αρχικές διαπραγματεύσεις με τον 30χρονο Αμερικανό φόργουορντ, Draft δεύτερου γύρου (No 37) στο Draft του 2013 από τους Ντιτρόιτ Πίστονς, βρίσκονταν στον σωστό δρόμο, αλλά τελικά δεν θα ολοκληρωθούν. 

Η ομάδα της Νίκαιας, που παίζει τη ζωή της στην κατηγορία και μάλιστα τα επόμενο δύο παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα θα συνεχίσει... ως έχει. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα αγωνιστεί και ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο 33χρονος γκαρντ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Παντέρας ντε Μιράντα, ομάδα της Βενεζουέλας, δεν θα μετακινηθεί άμεσα στη Λατινική Αμερική. Θα αγωνιστεί τουλάχιστον στα επόμενα δύο παιχνίδια της Basket League, δηλαδή στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (4/3) και κατόπιν στο ματς της Πάτρας με τον Απόλλωνα (11/3). 

Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Βενεζουέλα, εκεί όπου μέχρι πρότινος αγωνιζόταν και ο Τόνι Μίτσελ με τους Κοκοντρίλος ντε Καράκας. Δηλαδή τους «Κροκόδειλους» της πρωτεύουσας. Η καριέρα του Μίτσελ έχει ιδιαίτερο... ταξιδιωτικό) ενδιαφέρον, αφού έχει περάσει από το πρωτάθλημα του Ιράν, του Πουέρτο Ρίκο, των Φιλιππίνων, της Δομινικανής Δημοκρατίας και του Ισραήλ. 

Tags: