Μήνυμα Τακιανού ενόψει Προμηθέα: «Με την ώθηση του κόσμου για τη νίκη»

Φώτης Τακιανός

i

©Intime

Μήνυμα Τακιανού ενόψει Προμηθέα: «Με την ώθηση του κόσμου για τη νίκη»

Sportal newsroom 19:30 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:30 - 06.10.2023

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του στην Basket League, κόντρα στον Προμηθέα (07/10, 20:15) και ο Φώτης Τακιανός απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο PAOK Sports Arena.

Ώρα... Basket League για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τον Προμηθέα, στο PAOK Sports Arena, σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, στον οποίο όμως η ομαδα της Θεσσαλονίκης θέλει να μπει με το δεξί στη σεζόν.

Ο Φώτης Τακιανός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα με καλή ψυχολογία, έχοντας σαν στόχο τη νίκη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας για την πρεμιέρα της Basket League κόντρα στον Προμηθέα τόνισε: «Είναι το ξεκίνημα της σεζόν και του νέου πρωταθλήματος και οι ομάδες δύσκολα θα παρουσιαστούν έτοιμες σε αυτό το χρονικό σημείο και αυτό είναι λογικό. Είμαστε ακόμη στην αρχή, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα.

Ελπίζουμε πολύ στη στήριξη του κόσμου μας. Θέλουμε να μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε, γιατί είμαστε μία νέα ομάδα, θέλουμε το χρόνο μας, αλλά όταν παίζουμε στο γήπεδό μας και μπροστά στον κόσμο μας παίρνουμε δύναμη, η οποία είναι απαραίτητη για την προσπάθειά μας. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά. Να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο και να μείνουμε πιστοί σε αυτό και ως ομάδα να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε σωστά οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί στη διάρκεια του αγώνα».

Tags: