Βόμβα: Τέλος ο Γκρίφιν από τους Μπακς, πρώτο φαβορί ο Ντοκ Ρίβερς!

Βόμβα: Τέλος ο Γκρίφιν από τους Μπακς, πρώτο φαβορί ο Ντοκ Ρίβερς!

Νίκος Καλαμπάκας 21:49 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:06 - 23.01.2024

Αιφνιδιαστική κίνηση από τους Μιλγουόκι Μπακς που απέλυσαν τον Γκρίφιν. Τι αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του EPSN, Άντριαν Βοϊναρόφσκι.

Δεν κράτησε πολύ η θητεία του Άντριαν Γκρίφιν στον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς, αφού η διοίκηση των «ελαφιών» προχώρησε στην απόλυσή του, λίγους μόλις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του

Ο ίδιος αντικατέστησε τον Μάικ Μπουντεχόλζερ στον πάγκο της ομάδας του Μιλγουόκι, ωστόσο ο προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν πρόλαβε να μακροημερεύσει στους Μπακς.

Ο γνωστός δημοσιογράφος του ESPN Άντριαν Βοϊναρόφκσι αποκάλυψε το θέμα. Ο Γκρίφιν έκατσε στον πάγκο των Μπακς σε 43 παιχνίδια. Σύμφωνα με το ESPN στον πάγκο της ομάδας θα κάτσει ως προσωρινός προπονητής ο βοηθός του Γκρίφιν, Τζο Προύντι ο οποίος είχε αναλάβει τις τύχες της ομάδας και το 2018, όταν αυτή είχε προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Τζέισον Κιντ.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στις ΗΠΑ, ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Γκρίφιν είναι ο Ντοκ Ρίβερς.

Οι Μπακς είναι μεταξύ των καλύτερων ομάδων στο ΝΒΑ για σχεδόν μια δεκαετία και έχουν φτάσει στα πλέι οφ σε καθεμία από τις προηγούμενες επτά σεζόν.

Έχουν στις τάξεις τους τον δύο φορές MVP τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος τους οδήγησε στο Πρωτάθλημα του 2021.

Επιπλέον, απέκτησαν τον All-Star point guard Ντέιμιαν Λίλαρντ, κατά τη διάρκεια της offseason, οπότε έχουν αναμφισβήτητα το καλύτερο δίδυμο στην Ανατολική Περιφέρεια.

Στις ΗΠΑ δεν συνηθίζονται οι αλλαγές τεχνικών στη μέση της σεζόν και το γεγονός οτι απολύθηκε ο Γκρίφιν έχει προκαλέσει προβληματισμό.

Τα ΜΜΕ της χώρας έχουν πρώτο θέμα την απόλυση του Γκρίφιν και πλέον άπαντες στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ασχολούνται με τις ανακατατάξεις στους Μπακς, που είναι αυτή τη στιγμή στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.