Μιλγουόκι Μπακς: Ασχολούνται πλέον σοβαρά με τον Τζάι Κρόουντερ - Δίνουν στους Σανς τον Γκρέισον Άλεν

Ο Τζάι Κρόουντερ με τη φανέλα των Σανς (printscreen)

Μιλγουόκι Μπακς: Ασχολούνται πλέον σοβαρά με τον Τζάι Κρόουντερ - Δίνουν στους Σανς τον Γκρέισον Άλεν

Sportal newsroom 09:21 - 18.11.2022 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 24.11.2022

Οι Σανς εδώ και σχεδόν δύο μήνες προσπαθούν να ανταλλάξουν τον 32χρονο φόργουορντ και μάλλον έφθασε η ώρα. Τα «Ελάφια» του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν τον πρώτο λόγο.

Οι σχέσεις του Τζάι Κρόουντερ με τον οργανισμό των Σανς, αλλά και με το Φοίνιξ ολόκληρο έχουν γκρεμιστεί πριν καν αρχίσει η σεζόν. Ο δυναμικός φόργουορντ έχει ζητήσει ανταλλαγή εδώ και καιρό, αλλά η ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει κάποια συμφωνία. Χρόνος υπάρχει καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τον Φεβρουάριο, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο φαίνεται πως αρχίζουν να ασκούν πιέσεις. Έχουν ενημερώσει από την αρχή ότι ενδιαφέρονται, αλλα η στιγμή της συμφωνίας πλησιάζει. Aνταγωνισμός υπάρχει, καθώς και οι Μαϊάμι Χιτ και οι Λ.Α. Λέικερς, ακόμα και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν έχουν σταματήσει να ενδιαφέρονται.

Ο 32χρονος είναι καλός σουτέρ και καλός αμυντικός, πέρσι είχε 9,4 πόντους και 5,3 ριμπάουντ μέσο όρο και θα αναβαθμίσει με τον τρόπο παιχνιδιού του -κυρίως στην άμυνα- όποια ομάδα θα τον αποκτήσει. Τα «Ελάφια» αρχικά δίστασαν να παραχωρήσουν τον Γκρέισον Άλεν (10,1 πόντοι με 39,5% τρίποντο) που και καλός αμυντικός είναι και καλός στα μακρινά σουτ, αλλά τώρα φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι. Αν τον βάλουν στη συζήτηση οι Σανς είναι θετικοί στο ενδεχόμενο της απόκτησής του, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να δούμε και τρίτη ομάδα να λαμβάνει μέρος στη συμφωνία. Μία από αυτές μπορεί να είναι οι Χιούστον Ρόκετς, που προσπαθούν να ξεφορτωθούν έναν δικό τους βετεράνο σουτέρ. Τον Έρικ Γκόρντον (12,0 πόντοι με 35,4% τρίποντο).