Μίλων και Ερμής Σχηματαρίου «τράμπαραν» τους ξένους τους

Μίλων και Ερμής Σχηματαρίου «τράμπαραν» τους ξένους τους

Νίκος Καλαμπάκας 17:52 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:37 - 05.03.2024

Αντίστροφες διαδρομές ακολούθησαν οι Ζακ Μπράιαντ και Μπράντον ΜακΚίσικ αφού έγιναν ανταλλαγές από τον Ερμή και τον Μίλωνα!

Σε ανταλλαγή ξένων παικτών προχώρησαν Ερμής Σχηματαρίου και Μίλωνας, λίγα 24ωρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την αλλαγή των αλλοδαπών παικτών.

Το trade των συλλόγων αφορά του Ζακ Μπράιαντ και Μπράντον ΜακΚίσικ. Ο πρώτος μεταπήδησε από τον Ερμή στον Μίλωνα, ενώ ο δεύτερος πήρε την αντίστροφη διαδρομή και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Σχηματάρι.

O Ζακ Μπράιαντ είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος και μετράει 20.9 πόντους μέσο όρο, 5.5 ασίστ και 5.5 ριμπάουντ.

Ο ΜακΚίσικ έχει μέσο όρο 8.6 πόντους, 2.9 ασίστ και φημίζεται για τα αμυτικά του καθήκοντα.

Να σημειωθεί ότι απομένουν ακόμα πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μίλωνα βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης και στοχεύει στα playoffs ενώ ο Ερμής έχει τους ίδιους στόχους όνρτας δύο θέσεις παρακάτω στην κατάταξη.

Η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 6/3. Ο Μίλων αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο στο ντέρμπι της Νέας Σμύρνης, ενώ ο Ερμής φιλοξενείται από τη Δόξα στη Λευκάδα.