Ο Μιλουτίνοφ τα «έσπασε» στα μπουζούκια και τραγουδούσε «Παράνοια» (vid)
i

/printscreen

Ο Μιλουτίνοφ τα «έσπασε» στα μπουζούκια και τραγουδούσε «Παράνοια» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:04 - 27.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 27.05.2023

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες ώρες και το βράδυ της Παρασκευής (26/5) τα «έσπασε» σε γνωστό νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίνο και ο Νικηφόρος.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα. Ο Σέρβος σέντερ το απόγευμα της Παρασκευής συναντήθηκε με έναν πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό και καλό του φίλο, τον Σάσα Βεζένκοφ. 

Ο Σέρβος σέντερ βρίσκεται στην Αθήνα για διακοπές και για προσωπικές του υποθέσεις (έχει σπίτι εδώ από την εποχή που αγωνιζόταν στους Πειραιώτες) και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί με τον καλό του φίλο και MVP της φετινής Euroleague.

Τελικά η εμπειρία μετράει: Πώς η Ρεάλ κατέκτησε την Euroleague με τις... παλιοσειρές
EUROLEAGUE

23:34 - 26.05.2023

Τελικά η εμπειρία μετράει: Πώς η Ρεάλ κατέκτησε την Euroleague με τις... παλιοσειρές

Η εμπειρία στον αθλητισμό είναι μεγάλο προσόν, ειδικά όταν μιλάμε για αγώνες που κρίνουν στόχους και τίτλους, κάτι που απέδειξε και η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το ίδιο βράδυ ο 29χρονος Σέρβος σέντερ διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, που εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρης με την Ζόζεφιν. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μάλιστα κάποια στιγμή τραγούδησε το γνωστό τραγούδι «Παράνοια» του Νίνο, το οποίο και ερμήνευσε η γνωστή τραγουδίστρια. 

Δείτε το βίντεο:

Ο Μιλουτίνοφ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και έχει δελεαστική πρόταση από τη Βίρτους Μπολόνια.