O Μπαρτζώκας τέσσερις μέρες μετά τον τελικό έχει το ίδιο θλιμμένο βλέμμα και δηλώνει: «Νιώθω σαν να μας χτύπησε τρένο»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

Glomex

O Μπαρτζώκας τέσσερις μέρες μετά τον τελικό έχει το ίδιο θλιμμένο βλέμμα και δηλώνει: «Νιώθω σαν να μας χτύπησε τρένο»

Νίκος Καλαμπάκας 23:17 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 25.05.2023

Ο Ολυμπιακός νίκησε το game 2 της σειράς με τον ΠΑΟΚ που έγινε στη Θεσσαλονίκη, όμως ήταν εμφανές ότι η σκέψη όλων στην ομάδα είναι ακόμα στο Κάουνας και τη χαμένη ευκαιρία να κατακτήσουν οι Πειραιώτες το τέταρτο ευρωπαϊκό τους.

Όταν αγωνίζεσαι σε έναν τελικό της Euroleague και τον χάνεις στον πόντο, η απογοήτευση και η «μαυρίλα» σε καταβάλουν. Δεν είναι εύκολο για μια ομάδα να ξεπεράσει μια ήττα όπως αυτή που γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Μπαρτζώκας: «Ισχυρό συναισθηματικό σοκ η απώλεια της Euroleague» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:31 - 25.05.2023

Μπαρτζώκας: «Ισχυρό συναισθηματικό σοκ η απώλεια της Euroleague» (vid)

«Ισχυρό συναισθηματικό σοκ» χαρακτήρισε την απώλεια του Final 4 ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, όπου οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν με 97-77 στη Θεσσαλονίκη.

Έχουν περάσει τέσσερις μέρες από την Κυριακή 21 Μαΐου κι όμως η έκφραση του προσώπου του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, μοιάζει να έχει κολλήσει σε εκείνο το βράδυ. Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Ρεάλ, χάνοντας μια μοναδική ευκαιρία να κατακτήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο και να γράψει ιστορία, αφού θα γινόταν η πρώτη ομάδα που τερματίζει στην 1η θέση της κανονικής περιόδου και του Final 4

Η επιστροφή στην Ελλάδα ήταν βαριά και... ασήκωτη για την ομάδα του Πειραιά. Ανέκφραστα πρόσωπα και καθόλου διάθεση για κουβέντα. Κάπως έτσι περιέγραψε την κατάσταση και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο κόουτς του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του επισήμανε ότι «νιώθω σαν να μας χτύπησε τρένο», δίνοντας το κλίμα που επικρατεί συνολικά στην ομάδα του Ολυμπιακού: 

«Κάναμε κάποια ατομικά μίτινγκ με τους παίκτες. Ο κάθε ένας ξεχωριστά, με βάση την ιδιοσυγκρασία του, το πως έχει μεγαλώσει και τα βιώματά του στον αθλητισμό, αντιμετωπίζει διαφορετικά αυτό το συναισθηματικό σοκ που υποστήκαμε. Άλλοι χρειάζονται μεγαλύτερη υποστήριξη και άλλοι λιγότερη. Όλοι, όμως, είναι φοβερά στενοχωρημένοι. Όλοι μας, σε όλο τον οργανισμό είμαστε στενοχωρημένοι. Νιώθω σα να μας χτύπησε ένα τρένο.Κάτω από αυτό το πρήσμα μας βοήθησε πολύ το σημερινό παιχνίδι ώστε να μπούμε ξανά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και να πάμε στο νεό στόχο μας. Έτσι είναι η ζωή, έτσι είναι ο αθλητισμός. Επιβάλλεται να σηκωθείς όταν έχεις πέσει. Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε πεσμένοι, αλλά θεωρώ πως όλη τη χρονιά είμαστε μια ομάδα που σε μεγάλο βαθμό κέρδιζε, σε όποια διοργάνωση και αν παίξαμε και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι τέλους».

Tags: