«Σεισμός» με τη συνεργασία Ζοτς - Μίροτιτς: Οριστική η συμφωνία του Μαυροβούνιου με την Παρτίζαν

«Σεισμός» με τη συνεργασία Ζοτς - Μίροτιτς: Οριστική η συμφωνία του Μαυροβούνιου με την Παρτίζαν

Χρήστος Τσάλτας 17:19 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 15.07.2023

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sportal.rs, ο Νίκολα Μίροτιτς τα βρήκε οριστικά με την Παρτίζαν και μέσα στο Σαββατοκύριακο τελειώνει με την Μπαρτσελόνα και ανακοινώνεται από τους Σέρβους του Ομπράντοβιτς.

Παίκτης της Παρτίζαν θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκολα Μίροτιτς, όπως μεταδίδουν εδώ και μερικά λεπτά τα Μέσα στη Σερβία. Σύμφωνα με το Sportal.rs, ο Μαυροβούνιος σούπερ σταρ τα έχει βρει σε όλα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μόλις λύσει το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα θα αποτελέσει και επίσημα τη μεγάλη... βόμβα της ομάδας του Βελιγραδίου.

«Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν ανακοινώσεις ότι ο πρώην διεθνής με την Ισπανία θα καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, η οποία θα πρέπει να του καταβάλει τα υπόλοιπα χρήματα από το συμβόλαιο.

Νίκολα Μίροτιτς

Επίσημη επιβεβαίωση της διακοπής της συνεργασίας αναμένεται αυτό το Σαββατοκύριακο και μετά ο Μίροτιτς θα υπογράψει συμβόλαιο με την Παρτιζάν Βελιγραδίου, με την οποία έχει ήδη έρθει σε συμφωνία για το επόμενο διάστημα», αναφέρει το Sportal.rs, με το Βελιγράδι να είναι στο... πόδι σχετικά με τη σπουδαία μεταγραφή.

Ο μπασκετμπολίστας, με καταγωγή από το Μαυροβούνιο, έχει πίσω του μια εντυπωσιακή καριέρα, κατά την οποία αγωνίστηκε σε φημισμένους συλλόγους όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα στην Ευρώπη, καθώς και σε ομάδες του ΝΒΑ Σικάγο, Μιλγουόκι και Νέα Ορλεάνη.

Το καθοριστικό δείπνο με τον Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν αυτός που έπαιξε κομβικό ρόλο στο να πειστεί ο Μίροτιτς και να αρνηθεί τη μισή Ευρώπη που είχε... πέσει στα πόδια του, προκειμένου να δεχτεί να πάει στην Παρτίζαν. Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα, δημοσιεύθηκαν και τα παρασκήνια των διαπραγματεύσεων που έλαβαν χώρα στο εστιατόριο ενός ξενοδοχείου της Ποντγκόριτσα. Εκεί τα βρήκαν οι δύο πλευρές και η Παρτίζαν -σύμφωνα με όσα ανέφερε πριν λίγες μέρες η Kurir- απέσπασε την καταφατική απάντηση του παίκτη.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς Sportal / Alexandar Dimitrijevic

Στο δείπνο μετείχε ο παίκτης, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο αθλητικός διευθυντής και πρώην σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Ζόραν Σάβιτς. Οι τρεις τους έδωσαν τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί η αποδέσμευσή του από την Μπαρτσελόνα.