Ο Λούντζης στο Sportal: Η Εθνική, το τάιμ άουτ του Ιτούδη και το μουστάκι

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:15 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 03.09.2023

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε για την Εθνική ομάδα, τον Δημήτρη Ιτούδη, τους στόχους ενόψει Παγκοσμίου, αλλά και το απίθανο μουστάκι του.

Ο Μιχάλης Λούντζης εντυπωσίασε με την απόδοσή του στο φιλικό της Ελλάδας απέναντι στην Σλοβενία με 13 πόντους (2/4 τριπ.), 3 ριμπάουντ και 7 ασίστ, όμως πριν από αυτό, τα είχε πει τρομερά στην συνέντευξή του στο Sportal.

Ο «Λου», αφού μας είπε το πόσο του… πάει το νέο μουστάκι του (θέλει «κοχόνες» η αλήθεια είναι για να λανσάρεις τέτοιο λουκ), το γύρισε στο… μπάσκετ, με τον αναβαθμισμένο ρόλο που αναμένεται να έχει στην Εθνική να είναι το πρώτο πράγμα που σχολίασε.

«Κίνητρο είναι αλλά δεν μου δημιουργεί άγχος. Εντάξει, μπάσκετ παίζουμε και μέσα από την δουλειά όλα αυτά θα βγούνε στο γήπεδο», είπε, πριν γυρίσει μαζί μας τον χρόνο πίσω.

Μέσα στη σεζόν είχε γίνει ντόρος για ένα τάιμ άουτ του Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος τόνισε στους παίκτες της Φενέρ (μεταξύ άλλων) πως πρέπει να επιτεθούν στον Μιχάλη Λούντζη.

«Είχε γίνει ένα θέμα στα μίντια που δεν το κατάλαβα», είπε ο Λούντζης και συνέχισε: «Προφανώς σε κάθε αγώνα υπάρχει μια τακτική. Σε εκείνη την φάση ο Μότλεϊ έκανε κάτι διαφορετικό και του το επισήμανε».

Μιχάλης Λούντζης

Αναφορικά με το ποιος μπορεί να είναι ο στόχος της Εθνικής μας ομάδας στο φετινό παγκόσμιο, ο Μιχάλης Λούντζης τόνισε ότι «Είναι νωρίς και σίγουρα πρέπει να δούμε αν θα είναι ο Γιάννης μαζί μας, αλλά και τα φιλικά, ώστε να δούμε σε τι σημείο βρισκόμαστε. Είναι δύσκολα τα φιλικά, όμως θα δούμε πόσα φίδια πιάνει ο σάκος. Θα πάμε μετά στις Φιλιππίνες έτοιμοι να δώσουμε το καλύτερο εαυτό».

Η Εθνική Νέων κατέκτησε το μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό της Κρήτης, σε ένα γήπεδο στο οποίο ο Μιχάλης Λούντζης και οι συμπαίκτες του είχαν ζήσει μεγάλες στιγμές, καθώς στο Πανευρωπαϊκό Νέων της δικής τους γενιάς, είχαν φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης το 2017. Βλέποντας λοιπόν τον Μαντζούκα, τον Ζούγρη, τον Οικονομόπουλο και τα υπόλοιπα παιδιά να επαναφέρουν την Ελλάδα στο βάθρο τι σκέφτηκε ο γκαρντ του Ολυμπιακού και της Εθνικής;

«Μου ήρθαν πάρα πολλές αναμνήσεις , όμως προτιμώ να μιλήσω για την επιτυχία που έκαναν τώρα τα παιδιά, γιατί φάνηκε πως ήταν μια πραγματική παρέα. Καλώς ή κακώς δευ υπήρχαν πολλές προσδοκίες και αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία τους».

Ο Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Όλοι στην Εθνική με φωνάζουν Ουοκαπόπουλο – Υπερηφάνεια να φοράς αυτή τη φανέλα»
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

09:23 - 03.08.2023

Ο Τόμας Ουόκαπ στο Sportal: «Όλοι στην Εθνική με φωνάζουν Ουοκαπόπουλο – Υπερηφάνεια να φοράς αυτή τη φανέλα»

Ο Τόμας Ουόκαπ μοιράστηκε μαζί μας τις πρώτες του σκέψεις για την Εθνική Ελλάδας και την υπερηφάνεια που νιώθει κάθε φορά που φοράει την γαλανόλευκη φανέλα.

Τέλος, μιλώντας για την φουρνιά του στις μικρές Εθνικές, η οποία πλέον είναι στην Εθνική Ανδρών και πρωταγωνιστεί, ο Μιχάλης Λούντζης τόνισε πως «Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκεσαι στην Εθνική, και το συναίσθημα σε κάθε κλήση είναι σαν πρώτη φορά. Το ότι είμαστε εδώ πολλά παιδιά που συνυπήρξαμε στις μικρές Εθνικές το κάνει ακόμα πιο γλυκό. Έχουμε φάει ολόκληρα καλοκαίρια μαζί και όλο αυτό το κάνει ακόμα πιο γλυκό. Το ότι βλέπουμε πως υπάρχουν και τα νέα παιδιά από την παίδων και την Εφήβων είναι πολύ σημαντικό».