Επικό ποστάρισμα της Μονακό στα social media: «Μέχρι την Παρασκευή μπορείτε να μας γλεντάτε!»

Μονακό

i

Photo by Alfonso Cannavacciuolo/Euroleague Basketball via Getty Images

Επικό ποστάρισμα της Μονακό στα social media: «Μέχρι την Παρασκευή μπορείτε να μας γλεντάτε!»

Νίκος Καλαμπάκας 00:27 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:27 - 25.04.2024

Η Μονακό ηττήθηκε από τη Φενέρ εντός έδρας στο πρώτο ματς της σειράς τους. Το παιχνίδι κρίθηκε με σκορ 91-95 υπέρ των Τούρκων στην παράταση, όμως τα social media των Μονεγάσκων πήραν για μια ακόμα φορά άριστα...

Η Μονακό ηττήθηκε στην παράταση από τη Φενέρμπαχτσε, στο πρώτο τους παιχνίδι στη σειρά τους στα playoffs στην παράταση και απώλεσε το πλεονέκτημα έδρας από την τουρκική ομάδα.

Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, όμως οι Καλάθης και Χέιζ Ντέιβις έκαναν τρομερή εμφάνιση και τελικά χάρισαν τη νίκη στην ομάδα τους, σε ένα ματς που κρίθηκε στην παράταση.

Πλέον οι Τούρκοι έχουν το πλεονέκτημα, αφού θα δώσουν δύο παιχνίδια στην έδρα τους προκειμένου να τελειώσουν τη σειρά, ωστόσο αυτό δεν πτοεί καθόλου τους Μονεγάσκους. Η τουλάχιστον τους υπεύθυνους των σόσιαλ μίντια της ομάδας, οι οποίοι έχουν αποδείξει πολλές φορές φέτος ότι διαθέτουν αστείρευτο χιούμορ και φαντασία.

Με την ίδια... συνταγή λειτούργησαν και μετά την ήττα, αφού έκαναν ένα επικό ποστάρισμα στον λογαριασμό της ομάδας:

«Ως η αγαπημένη σας ομάδα στα σόσιαλ της Euroleague, θα δεχθούμε την ήττα και θα σας αφήσουμε να μας... γλεντάτε μέχρι την Παρασκευή! Όμως θυμηθείτε, οι γάτες έχουν εννιά ζωές», ανέφεραν, ωστόσο ο μύθος λέει ότι είναι επτάψυχες!

🔴Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 75-77: Ερυθρόλευκος δυναμίτης και break στο Palau Blaugrana!