Όλα τα δεδομένα με τον Μάικ Τζέιμς - Πως επηρεάζει την υπόθεσή του ο Τσάβι Πασκουάλ

Τόμας Ουόκαπ - Μάικ Τζέιμς

i

@ Intime

Όλα τα δεδομένα με τον Μάικ Τζέιμς - Πως επηρεάζει την υπόθεσή του ο Τσάβι Πασκουάλ

Νίκος Καλαμπάκας 20:25 - 01.06.2023

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Μάικ Τζέιμς, αφού στη Μονακό σκέφτονται να αντικαταστήσουν τον Ομπράντοβιτς με τον Πασκουάλ και έτσι ο Αμερικάνος δεν αποκλείεται να παραμείνει στη Γαλλία.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ένα από τα πιο «καυτά μεταγραφικά ονόματα της Euroleague, αφού μέχρι πριν λίγες ώρες εμφανιζόταν... φευγάτος από τη Μονακό, όμως μια πιθανή συνεργασία της ομάδας του Πριγκιπάτου με τον Τσάβι Πασκουάλ, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο αμερικάνος γκαρντ που έχει μπει και στα.... ραντάρ του Παναθηναϊκού, όμως ακόμα το μέλλον του είναι αβέβαιο, αφού στη Γαλλία κυκλοφόρησαν σενάρια πιθανής αποχώρησης του Σάσα Ομπράντοβιτς και αντικατάστασής του με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Η Μονακό εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας δύο διαφορετικών ομάδων τη νέα σεζόν
EUROLEAGUE

13:22 - 01.06.2023

Η Μονακό εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας δύο διαφορετικών ομάδων τη νέα σεζόν

Η Μονακό καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν, με τους ιθύνοντες την ομάδα να εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο δημιουργίας δύο διαφορετικών ρόστερ για Euroleague και γαλλικό πρωτάθλημα.

Ο Βάσκος κόουτς στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Τζέιμς στον Παναθηναϊκό και ο ένας γνωρίζει τον άλλον, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες παραμονής του Τζέιμς στη Μονακό και κόβει την όρεξη των υπόλοιπων... μνηστήρων.

Φυσικά τίποτα ακόμα δεν είναι δεδομένο. Η ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Η καλή της πορεία στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια αναγκάζει τη Μονακό να ψάχνεται ώστε να πετυχαίνει συνεχώς βήματα παραπάνω.

Σε αυτό το πλαίσιο δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή πλεύσης στην τεχνική ηγεσία, με τον Τσάβι Πασκουάλ να ακούγεται ως επικρατέστερος αντικαταστάτης του Σάσα Ομπράνοβιτς.

Ο τελευταίος φερόταν να μην επιθυμούσε τον Τζέιμς στην ομάδα του τη νέα σεζόν και ο παίκτης είχε αρχίσει να εξετάζει νέες προοπτικές για την καριέρα του.

Πλέον, δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι θα εγκαταλείψει το Πριγκιπάτο.