Χωρίς τον Οκόμπο στην Αθήνα η Μονακό
i

© Euroleague Basketball

Χωρίς τον Οκόμπο στην Αθήνα η Μονακό

Χρήστος Τσάλτας 21:16 - 10.01.2024

Χωρίς τον Έλι Οκόμπο ταξίδεψε στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR η Μονακό.

Με μία απουσία ταξίδεψε για την Αθήνα και το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR η Μονακό. Ο Έλι Οκόμπο δεν ακολούθησε την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς στην ελληνική πρωτεύουσα για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Οκόμπο, που πρωταγωνίστησε στη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στο Πριγκιπάτο, πριν λίγες εβδομάδες, παραμένει τιμωρημένος. Ο παίκτης είχε τεθεί εκτός ομάδας μετά λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Ο Οκόμπο, όπως γνωστοποίησε η Μονακό, παραβίασε εσωτερικό κανονισμό και δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Σάσα Ομπράντοβιτς. Η ομάδα του Πριγκιπάτου δεν γνωστοποίησε το διάστημα της απουσίας του από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Έλι Οκόμπο βρίσκεται στο Μονακό από το καλοκαίρι του 2022 και από την πρώτη μέρα στην ομάδα έχει τον ρόλο του παρτενέρ και άμεσου συνεργάτη του Μάικ Τζέιμς στην περιφέρεια. Την τρέχουσα περίοδο έχει 10,2 πόντους μέσο όρο, 3,2 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ, αλλά η απόδοσή του έχει πέσει αισθητά σε σχέση με την προηγούμενη. Τη σεζόν 2022-23 είχε 12,5 πόντους και 3,6 ασίστ ανά αγώνα και ήταν από τους βασικούς λόγους που η ομάδα από το Πριγκιπάτο έφθασε μέχρι το Final Four του Κάουνας.

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τετάρτης