Μωραΐτης στο Sportal: «Δεν σκέφτομαι αυτούς που με έλεγαν “καμένο ταλέντο”» (vid)

Μωραΐτης στο Sportal: «Δεν σκέφτομαι αυτούς που με έλεγαν “καμένο ταλέντο”» (vid)

Ο Δημήτρης Μωραΐτης μίλησε στο Sportal για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ και για το μήνυμα που έστειλε εκείνος και οι νεαροί συμπαίκτες του στο ματς με την Σερβία.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης έχει ακούσει ανά τα χρόνια πολλά.

Όσο ήταν στην ΑΕΚ ακούγονταν πολλά για τη νοοτροπία του, για το πόσο δουλεύει, για την συγκέντρωσή του και όχι μόνο. Με λίγα λόγια, πολλοί τον έλεγαν «καμμένο ταλέντο».

Πλέον, μετά από δύο γεμάτες σεζόν στο Περιστέρι, είναι ξανά έτοιμος για το κάτι παραπάνω. Σταθερά με τον σύλλογό του είναι θετικός, ενώ με την Εθνική ήρθε και η εκτόξευση κόντρα στη Σερβία.

Τελείωσε το παιχνίδι με 23 πόντους, σουτάρωντας με 8/14 σουτ εντός παιδιάς (5/7 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 4/4 βολές), ενώ μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ και έκανε 2 κλεψίματα, με την αξιολόγηση να φτάνει στο 27!

Στη συζήτηση που είχαμε ως Sportal μαζί του, η αλήθεια είναι πως προσπαθήσαμε να βγάλουμε κάτι περισσότερο, όμως ο Δημήτρης Μωραΐτης, όντας ένας παίκτης που πλέον πατάει γερά στα πόδια του, μας έκανε... ντρίπλα και βγήκε από το δίλεπτο μαζί μας αλώβητος.

Στη διάρκεια του βίντεο θα τον ακούσετε να μιλάει για το απίθανο τρίποντο που πέτυχε από το κέντρο, την δική του εμφάνιση, αλλά και το μήνυμα που πρέπει να μεταφέρουν οι νεαροί διεθνείς μας, μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου ματς με τη Σερβία.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Δημήτρη Μωραΐτη στην κάμερα του Sportal: