Γόντικας στο Sportal: «Υπάρχουν νέα παιδιά να υποστηρίξουν το μέλλον του μπάσκετ της χώρας» (vid)

Γόντικας στο Sportal: «Υπάρχουν νέα παιδιά να υποστηρίξουν το μέλλον του μπάσκετ της χώρας» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:37 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 25.02.2023

Ο Κωστής Γόντικας μίλησε στο Sportal για τη νίκη της Εθνικής μας απέναντι στην Σερβία, αλλά και για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Η Εθνική μας ομάδα πήρε τη νίκη απέναντι στη Σερβία, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στην παράταση και το οποίο έδειξε πως το ελληνικό μπάσκετ έχει συνέχεια και μέλλον λαμπρό.

Βασικό γρανάζι σε αυτή τη νέα προσπάθεια της Εθνικής μας είναι ο Κωστής Γόντικας. Ο σέντερ της ΑΕΚ ξεκίνησε βασικός, όμως ζορίστηκε αρκετά απέναντι στον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος άλλωστε είναι και ο κορυφαίος σέντερ σε αυτό το «παράθυρο». Παρόλα αυτά, στο τέλος η Εθνική μας θριάμβευσε.

Η κάμερα του Sportal πέτυχε τον Κωστή Γόντικα και είχε την ευκαιρία να του υποβάλλει μερικά ερωτήματα, με τον διεθνή σέντερ, να... λέει αλήθειες!

«Ψυχή, καρδιά, άμυνα και ελεύθερα σουτ» ήταν τα κλειδιά της ανατροπής και της νίκης για τον Κωστή Γόντικα, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τους νεαρούς παίκτες που βγήκαν και έκαναν τη διαφορά για την Ελλάδα.

«Υπάρχουν νέα παιδιά να υποστηρίξουν το μέλλον του μπάσκετ της χώρας. Ήταν ευκαιρία να δείξουν πως είναι εδώ», ανέφερε.

Τέλος, σχολίασε την τελευταία φάση της παράτασης, όταν σε ρόλο... βοηθού προπονητή, είπε στον κόουτς Μανωλόπουλο να ζητήσει αναβάθμιση του φάουλ, επιλογή που αποδείχθηκε κομβική για να «κλειδώσει» η νίκη. 

Ολόκληρη η συνέντευξη του Κωστή Γόντικα στην κάμερα του Sportal: