Στα Λιόσια Μπέικον και Λι για το Ελλάδα - Σερβία
i

© Intime

Στα Λιόσια Μπέικον και Λι για το Ελλάδα - Σερβία

Sportal newsroom 20:23 - 24.02.2023

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο κλειστό των Άνω Λιοσίων προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σερβία για τα παράθυρα του Μουντομπάσκετ.

Παναθηναϊκό άρωμα έχει ο αγώνας της Ελλάδας με τη Σερβία στα Άνω Λιόσια, αφού εκεί βρέθηκαν ο Μπέικον με τον Λι προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το Μιλάνο, εκεί όπου ηττήθηκε στο καλάθι από την Αρμάνι στο ντεμπούτο του Χρήστου Σερέλη στον πάγκο της ομάδας.

Μετά την ήττα από τους Ιταλούς, ο νέος κόουτς του τριφυλλιού έδωσε ρεπό στους παίκτες του προκειμένου να ξεκουραστούν και κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν προκειμένου να παρακολουθήσουν δια ζώσης την εθνική μας ομάδα που αγωνίζεται κόντρα στους Σέρβους.

Ντουέιν Μπέικον και Πάρις Λι βρέθηκαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και βλέπουν την Ελλάδα να αγωνίζεται για τα παράθυρα των προκριματικών της FIBA.

Οι δύο παίκτες κάθονται στα court seats και ο Λι δεν έχασε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όσους κάθονται δίπλα τους και να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους.