Μιλουτίνοφ: «Οικογένειά μου ο Ολυμπιακός, μια μέρα θέλω να γυρίσω»
i

© Intime

Μιλουτίνοφ: «Οικογένειά μου ο Ολυμπιακός, μια μέρα θέλω να γυρίσω»

Νίκος Καλαμπάκας 21:25 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:27 - 23.02.2023

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στην Ελλάδα με την εθνική Σερβίας και σε δηλώσεις του πριν την προπόνηση της ομάδας του μίλησε μεταξύ άλλων για το αν είχαν γίνει συζητήσεις για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είχε περάσει καλά στην Ελλάδα και είχε αγαπήσει τον Ολυμπιακό ήταν γνωστό. Ο σέντερ από τη Σερβία είχε θητεία στο λιμάνι του Πειραιά από το 2015 έως το 2020 και είχε λατρευτεί από τον κόσμο της ομάδας, ενώ και ο ίδιος δέθηκε με τον σύλλογο. 

Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η παρουσία του Φαλ δεν αποθάρρυνε τα σενάρια, αφού μια κοινή θητεία των δύο σέντερ σε οποιαδήποτε ομάδα, θα δημιουργούσε ένα τρομακτικό δίδυμο στην frond line. 

Κατά την παρουσία του στην Αθήνα ήταν λογικό ότι θα τραβούσε το ενδιαφέρον. Ο σέντερ της Σερβίας θα επιδιώξει αύριο να φύγει με νίκη στον αγώνα κόντρα στην εθνική μας ομάδα, όμως στις δηλώσεις του δεν αναφέρθηκε μόνο στον αγώνα, αλλά και στον Ολυμπιακό

«Έγιναν κάποιες συζητήσεις το καλοκαίρι. Είναι στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάμε το παρόν και το μέλλον. Θα ήθελα μια μέρα να γυρίσω. Την αισθάνομαι αυτή την ομάδα ως οικογένεια» είπε ο Νίκολα, σε μια παραδοχή ότι θέλει να γίνει ξανά κάτοικος Πειραιά.