Μούσα: «Η Ευρωλίγκα τώρα ξεκινάει, πέρυσι ήταν φαβορί ο Ολυμπιακός όμως τα διαλύσαμε όλα»

Τζάναν Μούσα

i

© Intime

Μούσα: «Η Ευρωλίγκα τώρα ξεκινάει, πέρυσι ήταν φαβορί ο Ολυμπιακός όμως τα διαλύσαμε όλα»

Νίκος Καλαμπάκας 20:14 - 29.03.2024

Ο Τζάναν Μούσα μίλησε για τη φετινή Euroleague επισημαίνοντας ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει μετά την regular season και έφερε ως παράδειγμα τον περσινό Ολυμπιακό που ήταν απόλυτο φαβορί όμως ηττήθηκε στον τελικό...

Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει φέτος εκπληκτικό μπάσκετ και είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης της Euroleague, ωστόσο ο Τζάναν Μούσα δεν επαναπαύεται.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν και από το ξεκίνημα είναι συτην κορυφή της κατάταξης, όμως αυτό από μόνο του δεν της εξασφαλίζει κάτι.

Ο Βόσνιος φόργουορντ της «βασίλισσας» μίλησε στην Euroleague, επισημαίνοντας ότι το πραγματικό μπάσκετ τώρα ξεκινάει για τις ομάδες, αφού η regular season σιγά - σιγά ολοκληρώνεται και τα playoffs είναι προ των πυλών.

Ο Μούσα έφερε ως παράδειγμα την περσινή πορεία του Ολυμπιακού που ενώ ήταν πρώτος σε όλη τη διάρκει του πρωταθλήματος και άπαντες τον θεωρούσαν φαβορί, η Ρεάλ τον νίκησε στον τελικό και κατέκτησε τον τίτλο:

«Ο Ολυμπιακός έκανε μια σπουδαία σεζόν πέρυσι και όλοι σκέφτηκαν ότι θα κατακτούσε τη EuroLeague. Όμως στο τέλος ήρθαμε εμείς και τα διαλύσαμε όλα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε. Το πραγματικό μπάσκετ πρέπει να ξεκινήσει αμέσως τώρα. Πρέπει να είμαστε στο peak μας», είπε αρχικά ο παίκτης της Ρεάλ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας του:

«Έχουμε μια συνταγή για να κερδίζουμε τα παιχνίδια και, μάλιστα, έχουμε τον καλύτερο πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη, τον Καμπάτσο. Παίζουμε ένα φανταστικό, πολύ υψηλού επιπέδου μπάσκετ, με καλά plays και δυναμική. Όλοι παίζουν πολύ καλά, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πώς προσαρμοζόμαστε στην βελτιωμένη απόδοση του αντιπάλου».