Περιζήτητος ο Νίμπο: Η Ρεάλ Μαδρίτης και οι άλλοι που ερίζουν για την απόκτησή του

Τζος Νίμπο

Περιζήτητος ο Νίμπο: Η Ρεάλ Μαδρίτης και οι άλλοι που ερίζουν για την απόκτησή του

Χρήστος Τσάλτας 19:11 - 28.03.2024

Ο Τζος Νίμπο πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ήδη έχει τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ, ανάμεσα στα οποία και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει βρει τη φόρμα της στα τελευταία παιχνίδια και έχει εδραιώσει την παρουσία της στην πρώτη 10άδα της Euroleague. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας βρίσκεται στην έβδομη θέση της κατάταξης και κυνηγάει μια θέση στην εξάδα.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Τζος Νίμπο είναι από τους πιο κομβικούς παίκτες για την «ομάδα του λαού». Ο θηριώδης σέντερ αποτελεί σημείο αναφοράς στην φροντ λάιν και έχει καταφέρει να βρεθεί στην κουβέντα ανάμεσα στους κορυφαίους σέντερ της διοργάνωσης.

Η σεζόν που διανύει είναι εντυπωσιακή και με τις εμφανίσεις του έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης. Ανάμεσα σε αυτά η Ρεάλ Μαδρίτης, που το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές και σημαντικές αλλαγές, με το μέλλον των Έντι Ταβάρες και Βενσάν Πουαριέ να βρίσκεται στον... αέρα.

Την ίδια ώρα η ομάδα του Τσους Ματέο δεν είναι η μόνη που παρακολουθεί τον πρώην σέντερ της Ζαλγκίρις. Αυτό γιατί η Αρμάνι Μιλάνο, η Αναντολού Εφές, αλλά και η Μονακό έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του, η οποία αναμένεται να είναι από τις πιο «καυτές» του ερχόμενου καλοκαιριού στην Euroleague.

Στο παιχνίδι κόντρα στην Βαλένθια, όπου η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε εύκολα με 95-80, ο θηριώδης σέντερ μέτρησε 15 πόντους και 9 ριμπάουντ, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Στη διάρκεια της τρέχουσας Euroleague ο Αμερικανός σέντερ μετράει 10,9 πόντους και 7,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Sportal Euroleague Show με Παρτίζαν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης